Volle Businessclub wedstrijd woensdag 1 mei a.s

De Businessclub mag zich a.s woensdagmiddag  1 mei opnieuw opmaken voor een vol toernooi. De weersverwachting is tegenstelling tot de eerste wedstrijd goed; droog, half bewolkt en 15 gr

De Businessclub heeft op dit moment zo’n 39 Businessclubleden. Door de uitwisseling met de Houtrak en de Hoge Dijk ontstaat er een interessant (zakelijk)speelveld.

Op de Heemskerkse wordt de IJmondiaan bedrijvencompetitie gespeeld. Dit blad het spreekbuis orgaan van de OV IJmond bericht op haar website en in haar blad regelmatig over het resultaat van van de wedstrijden.

Alsnog de rest van het seizoen meespelen? Stuur een mail naar businessclub@heemskerksegolfclub.nl en ontvang een aantrekkelijk voorstel.