Vriendinnendag op 10 augustus 2021

Het is zowel voor de organisatie als voor de deelnemers van een buitenevenement altijd spannend of de weergoden je gezind zijn! Zeker in deze zomer vol wisselvalligheid, maar wat hadden we een geluk! De zon vergezelde ons de hele dag! Er waren teams van deelnemers die een vriendin van “ buiten” hadden uitgenodigd en voor die dat niet hadden was er de mogelijkheid met eigen leden een koppel te vormen.

Er gingen 10 flights van start op hole 1 en 10. Er werden 18 holes gespeeld wat voor sommigen een verrassing was, die dachten dat we 9 holes gingen spelen met een lunch erna. De damescommissie organisatoren van deze dag, Margreet Vorst en Nel Wessels kwamen ons op de foto zetten en deelden lekkere druiven uit. Er was naar verluid 1 incident en wel dat er een deelneemster op hole 10 bij het vissen naar een bal, te water is geraakt. We zullen geen namen noemen wie deze pechvogel was.

De dag werd afgesloten met een verlate lunch en uiteraard de prijsuitreiking. Per koppel werden de stableford punten geteld en de uitslag was zeer verrassend: Cocky Andree en haar vriendin Annemieke Hermans hadden 48 Stf punten. Tweede werden Elly Nol en Petra Visser met 45 punten. Door het mooie weer konden we op ons mooie terras genieten van de heerlijke hapjes en wijn en elkaars verhalen, en was het nog lang gezellig. Zeer veel dank aan de organisatoren van deze dag !

Cocky Andree, namens de dames commissie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.