VrijdagAvondCompetitie

6 april start VrijdagAvondCompetitie.

Vanaf 6 april a.s. kunt u weer elke vrijdag avond op onze golfbaan terecht voor de VrijdagAvondCompetitie. Wat is er fijner dan het weekeinde te beginnen met een ontspannen rondje golf over 9 holes en na afloop, in afwachting van de prijsuitreiking, met uw flightgenoten te genieten van een welverdiend drankje en een golfschotel of een ander gerecht van de kaart?

Vanaf 16:00 uur kunt u terecht bij de wedstrijdtafel om u in te schrijven. Starttijd vanaf 16:30 uur tot uiterlijk 18:30 uur.

De VAC-commissie stelt het erg op prijs als u zich vooraf voor de wedstrijd aanmeldt via de EGolf4U module van de website van de club of met de computer in de hal van het clubhuis.

Ook PAR-3 leden kunnen meedoen. Maar dan wel even bij de receptie de extra verschuldigde greenfee betalen.

Tot ziens aanstaande vrijdag!