VrijdagAvondCompetitie

Prachtige VAC-slotavond 7-9-2018

Op deze laatste VAC-avond gingen 37 spelers op weg voor een all-teestart over 9 holes. Het weer was redelijk, al stond er wel een stevig windje. Er mocht met maar drie stokken gespeeld worden en dus was de clubkeuze erg belangrijk. De putter ging in ieder geval mee, maar wat verder? Dat verschilde nogal van speler tot speler. Helaas kwam bij de laatste twee holes Pluvius het spel behoorlijk beïnvloeden. Maar vanwege de all-teestart  betekende het voor iedereen dezelfde handicap.

Tijdens de goed verzorgde barbecue, die de 47 gasten zich goed lieten smaken, werden er heel wat prijzen uitgereikt, de seizoenkampioenen gehuldigd en werd er met complimenten gestrooid.

Voorzitter Aydin reikte om te beginnen de prijzen uit aan de winnaars van deze avond. In de hcp, categorie 0-20 was de eerste prijs voor Nicky Schaap met 18 punten. De 1ste prijs in de categorie 20-54 was voor Berry Bekkers met 16 punten op m.c. Tino Boots werd tweede, eveneens met 16 punten. De junior van het gezelschap, Senna Korving legde beslag op de derde prijs met 14 punten.

Daarna was het tijd om de seizoen resultaten onder de loep te nemen.  Allereerst zette Aydin de statistieken van dit jaar op een rij. In totaal werd er 21 keer gespeeld. Niemand speelde alle keren mee, maar 19 keer werd door 3 spelers meegedaan en 21 spelers lieten 10 tot en met 18 keer voor zich registreren. Alles bij elkaar waren er 150 verschillende deelnemers: 130 leden, 2 PAR-3 leden en 18 gastspelers. De gemiddelde opkomst per avond was 33. Laagste aantal: 21 en hoogste aantal: 46.

Dan de scores. Behalve enkele genoteerde “no returns”, werden scores van 1 tot en met 23 punten behaald. In totaal werden er 54 birdies geslagen, waarvan de meeste door Tom Groen. Tom Groen was ook de beste als het ging om de meest geslagen nearies (op hole 5) en twearies (op hole 4).

 

Met een totaalscore over de 10 beste scores werd Maria Schuurman met 181 punten de verrassende kampioen 2018. Zij ontving de wisselbeker uit handen de winnaar van het vorig jaar Tom Groen. Plus natuurlijk de daarbij behorende prijs. De strijd om de tweede en derde plaats was spannend. Na enig rekenwerk was het Milia Huiskens, die op basis van matching cards de tweede prijs verdiende en de derde prijs was voor Tom Groen.

De vierde tot en met de tiende prijs gingen naar:

  1. Nicky Schaap met 174 punten
  2. Bettina Gerrits met 173 punten
  3. Trudy Zonneveld met 170 punten
  4. Rick Boots met 162 punten
  5. Peter Weel met 161 punten
  6. Marja Boots met 159 punten m.c.
  7. John Zoontjes met 159 punten m.c.

Aydin complimenteerde  het horecateam voor hun inspanningen om het iedereen naar de zin te maken. Aan horecamanager Hayo overhandigde hij een zoete attentie voor hem en zijn collega’s.

Ook de Angels, die  samen met Aydin het VAC-team vormen, verraste hij met zo’n  heerlijke attentie.

Deze speciaal voor de gelegenheid gecreëerde  chocolade attenties waren gemaakt in het Bonbonatelier van Nico Limmen.  De nestor van de zes Angels, Tonny Hendriks, sprak waarderende woorden uit aan het adres van Aydin, die op enthousiaste wijze steeds de deelnemers verwelkomde en de prijsuitreikingen verzorgde en uiteraard het team aanstuurde.

De familie Boots en Corrie en Bertus Berghuis verrasten de VAC-commissie met een bloemenhulde met dank voor de soepele en goed georganiseerde VAC-avonden.

Rest nog alle sponsors van de VAC te bedanken. Dit waren: de firma Boots, Kumas MKK,  OHV-beleggingen, Bonbon Atelier Nico Limmen,  autorijschool Emile Mulder, Pretsotype /Charles Wanst en onze eigen golfshop  ProShop Heemskerk.

Aydin sloot de avond af met de wens dat we volgend jaar weer voor leden op de VAC zullen mogen begroeten.


Winnaars VAC-competitie 2018 v.l.n.r. Milia Huiskens, Maria Schuurman en Tom Groen.


Winnaars 4 tot en met 10 van de VAC-competitie 2018 v.l.n.r. Rick Boots, John Zoontjes, Peter Weel, Nicky Schaap, Marja Boots en Bettina Gerrits


Winnaars slotwedstrijd v.l.n.r. Berry Bekkers,  Tino Boots, Nicky Schaap en Bertus Berghuis

Klik hier voor het foto-album van de afsluitende VAC

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

VAC-avond 13 juli 2019: Cadeau van de Pro werpt vruchten af.

/
Een paar weken geleden nog maar was hij degene, die het Kado…

VAC-avond 28 juni 2019: aan mooie scores geen gebrek

/
Alweer een mooie zomeravond met 40 deelnemers, waarvan er 39…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.