VrijdagAvondCompetitie

Uitslag VAC-avond 25 mei 2018

Met 37 deelnemers aan deze VAC-avond kunnen we spreken van een mooie opkomst. Het zomerse weer deed de rest om ieder de kans te bieden met een goede score binnen te komen. 26 spelers scoorden 10 punten of meer over 9 holes.

In de handicapcategorie 0 tot 19,9 was het Wim Koning (hcp. 17,9) die de eerste prijs in de wacht sleepte met 17 punten. In de 20+-categorie kwam Hanneke Bekkers (hcp. 29,9) met de beste kaart binnen: 20 punten. Tweede werd Maria Schuurman (hcp. 24,0) met 19 punten en derde Milia Huiskens (hcp. 20) met 18 punten.

En dan de bijzondere verrichtingen. De tweary op hole 4 werd geslagen door Hanneke Bekkers. De neary op hole 5 voor de hcp-categorie 0 tot 20 was voor Tom Groen (hcp. 5).
Op deze hole wist Els Tambach (hcp. 30,5) de bal het dichtst bij de hole te slaan. Ondanks het feit dat zij, gezien haar handicap, eigenlijk niet voor een prijs op deze hole in aanmerking kwam, kreeg zij toch een doosje ballen. Omdat het een écht mooie neary was. Voorzitter Aydin Kumas benadrukte dat van een dubbele honorering van een neary op deze hole bij wijze van uitzondering is gegeven. Voortaan geldt: de neary wordt alleen toegekend voor de handicap categorie waarvoor die bedoeld is. Dus dames en heren: goed op het neary briefje kijken dat in de bus zit voordat u uw naam erop zet.
De neary op hole 8 voor hcp. categorie 20-54 was voor Milia Huiskens, hcp. 20.

Ook onze “chocoladesponsor” René Limmen, die elke week de eerste prijswinnaars met een prachtig geïllustreerde tablet chocola verwent, kreeg als aanmoediging om wat vaker mee te doen een doosje met 3 ballen.

Op de foto v.l.n.r. de prijswinnaars: Wim Koning –Els Tambach – Maria Schuurman – Hanneke Bekkers – Milia Huiskens – René Limmen.

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

VAC-avond 13 juli 2019: Cadeau van de Pro werpt vruchten af.

/
Een paar weken geleden nog maar was hij degene, die het Kado…

VAC-avond 28 juni 2019: aan mooie scores geen gebrek

/
Alweer een mooie zomeravond met 40 deelnemers, waarvan er 39…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.