Een avond met prima golfweer, goede scores, weer wat nieuwe gezichten en prima sfeertje.
En er werd behoorlijk goed gespeeld. Van de 40 deelnemers scoorden er 32 in de dubbele cijfers, waarvan er 11 waren, die 16 of meer punten scoorden.

Maria Schuurman (hcp. 22,1) spande de kroon met 23 punten in de categorie hcp. 20+. In de categorie hcp. 20- was Aydin Kumas (hcp. 11,6) de beste met 18 punten. Daarmee hield hij op basis van matching cards Nick Duivenvoorde (hcp. 0,2) van de eerste plaats af. Tweede werd Monique van Laar met 18 punten en Nick Duivenvoorde naam de derde prijs mee naar huis.
De Tweary op hole 4 (tot hcp. 20) was voor Nick Duivenvoorde. De Trio (hcp. 20+) op deze hole ging naar Monique van Laar. Op hole 8 was de Neary (hcp. 20+) voor Maria Schuurman.
Het Kado van de Pro ging naar John Zoontjes, de grootste pechvogel van deze avond.

Tenslotte nog de birdies. Milia en Frans Huiskens verrasten met een bijdrage in de prijzenpot met wel heel bijzondere birdies in de vorm van uiltjes. Een uil is per slot van rekening ook een vogel, nietwaar? De spelers, die deze avond een birdy in de wacht sleepten waren er best content mee. Tom Groen kreeg er een voor hole 2, Maria Schuurman en Nick Duivenvoorde voor hole 3 en Nick Duivenvoorde voor hole 6.

Ook dit keer vonden nazit en prijsuitreiking plaats in het Petit Restaurant. Jammer dat enkele deelnemers ervoor kozen meteen na afloop van de wedstrijd naar huis te gaan. De sfeer leed er beslist niet onder en de door het horecateam voorgeschotelde hapjes en drankjes droegen hier zeker aan bij. Misschien mag deze wetenschap voor hen een stimulans zijn om ook eens aan te schuiven. VAC-voorzitter Aydin Kumas, net van vakantie, reikte op de hem enthousiaste wijze de prijzen uit.


Op de foto v.l.n.r. de prijswinnaars: Maria Schuurman – Aydin Kumas – Monique van Laar – Nick van Duivenvoorde – John Zoontjes


Birdies in de vorm van uiltjes

Bekijk hier de foto’s van deze avond!

Dit jaar helaas geen Vrijdag Avond Competitie (VAC)

/
De VAC-commissie heeft unaniem besloten om de VAC 2020 af…
vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

/
Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020.…

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…