VAC-avond 12 april 2019 guur en winters.

Op deze tweede VAC-avond waren slechts 19 leden te verleiden om aan de 9-holes wedstrijd mee te doen. Het gure, winterse weer was hier waarschijnlijk de boosdoener. Ondanks dat werd er toch redelijk gescoord.
In de categorie tot hcp. 20 ging Nicky Schaap met 17 punten met de eer strijken. In de groep met hcp. 20 en hoger waren de bonbons en bloemen voor Monique van Laar die met 19 pt. op matching cards Carla Tuinman net voorbleef.
De tweede en derde prijs worden verdeeld over spelers van beide categorieën. Opmerkelijk is dat hier dames uit de hcp. categorie 20+ de prijzen pakten.  Tweede werd Carla Tuinman met 19 punten en derde Anita Dijkhuizen met 18 punten.

Op hole 4 was de tweary voor categorie tot hcp. 20, voor Jan den Duijn. De Trio op deze hole voor de categorie vanaf hcp. 20 werd geslagen door Ans Rutgers.

Hennie Hollebrand legde  op hole 5 de neary (tot hcp 20) het dichtst bij de hole. En in de categorie vanaf hcp. 20 deed Monique van Laar hetzelfde op hole 8.

De neary op hole 5 (tot hcp. 20) was voor Annette Schoo en de neary op hole 8 (vanaf hcp. 20) ging naar Ja Willem Tuinman.

Het Kado van de Pro ging naar Peter de Lie. Hij gaat op de VAC-avond volgende week samen met Marie Hoogenboom en uiteraard headpro Rogier Kootker de 9-holes ronde spelen en zeker profiteren van diens aanwijzingen.

Dáár is de bal! Maar wat nu…….?

Tijdens de nazit genoten alle aanwezigen van een smakelijke maaltijd en onder het genot van een drankje werden de prijzen door VAC-voorzitter Aydin Kumas uitgereikt.

De VAC-commissie hoopt dat het lang verwachte voorjaarsweer er nu echt aankomt, zodat vanaf volgende week meer deelnemers op de vrijdagavond naar de club komen voor een ontspannen avondje golf.

Rest nog te vermelden dat in het verslag van vorige week in de uitslag Carla Tuinman te kort is gedaan. Zij werd derde met 18 sfd.punten en niet met 15 punten. Sorry Carla, verslaggever Tonny zal in het vervolg proberen beter op te letten!

Op de foto v.l.n.r. de prijswinnaars: Jan den Duijn, Ans Rutgers, Anita Dijkhuizen, Peter de Lie, Nicky Schaap, Monique van Laar en Carla Tuinman.

Klik hier voor meer foto’s van deze vrijdagavond!

VAC-avond 19 april 2019 top-avond

/
Een behoorlijk contrast met de VAC-avond van vorige week. Op…

VAC-avond 12 april 2019 guur en winters.

/
Op deze tweede VAC-avond waren slechts 19 leden te verleiden…

Gezellige eerste VAC-avond van het seizoen 2019

/
Op vrijdag, 5 april, startte de VAC-competitie 2019 met 27 deelnemers.…

Nog 10 dagen…. en dan start de VrijdagAvondCompetitie.

/
Ja, volgende week vrijdag is het weer zover. Dan kunt u weer…

Over 3 weken: start VrijdagAvondCompetitie (VAC)

/
Op vrijdag, 5 april a.s. start de VAC-competitie 2019. Aan deze…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.