VAC-avond 13 juli 2019: Cadeau van de Pro werpt vruchten af.

Een paar weken geleden nog maar was hij degene, die het Kado van de Pro in ontvangst nam. Op deze vrijdagavond liet Peter de Lie zien dat hij toen in zijn ronde met headpro Rogier Kootker het nodige heeft opgestoken.  Met maar liefst 21 sfd. punten wist Peter (hcp. 28) beslag te leggen op de eerste prijs in de categorie 20+. Hij is er maar wat blij  mee.

Milia Huiskens (hcp./ 14,7) werd in de categorie tot 20 sfd. punten eerste met 19 punten. Zij verklapte in haar winnaarsspeech dat zij duidelijk geïnspireerd was door de bemoedigende woorden van haar jonge flightgenoot Senna Korving.

De tweede prijs ging naar Jan Willem Tuinman (hcp. 35,1) met 20 punten en de derde prijs werd opgeëist door Herman Gerrits hcp. 17,7, met 19 punten. Hij bleef op basis van matching cards nog drie deelnemers met 19 punten voor. Er waren ook vier spelers met 18 punten, maar voor hen was dus geen prijs weggelegd. Toch geweldig dat van de 40 deelnemers maar liefst 25% 18 of meer punten scoorden.

De Tweary op hole 4 ging naar Rick Boots. Yves Gerrit ging naar huis met de prijs voor de Trio. Op hole 5 sloeg Bettina Gerrits de neary en Johan Berns lag het dichtst bij hole  8. Het Kado van de Pro ging naar Maaike Holleman.

Birdies waren er ook. Op hole 4 voor Conny van Nimwegen en Rogier Kootker, op hole 5 ook voor Rogier en op hole 8 voor Pauline de Kok.

Voorzitter Aydin Kumas was in een royale bui. Hij stelde een extra prijs beschikbaar, die ten deel viel aan de deelnemer, wiens naam prijkte op een kaart, die uit alle ingeleverde scorekaarten werd getrokken.

Dit was weer een van die VAC-avonden, waarop het vriendelijke weer en de goede prestaties garant stonden voor veel tevreden gezichten.

Op de foto de prijswinnaars: VAC-wedstrijd12-7-19  v.l.n.r. Maaike Holleman – Rick Boots – Johan Berns –  Jan Willem Tuinman – Bettine Gerrits met voor haar Yves Gerrits – Herman Gerrits en Peter de Lie.

Dit jaar helaas geen Vrijdag Avond Competitie (VAC)

/
De VAC-commissie heeft unaniem besloten om de VAC 2020 af…
vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

/
Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020.…

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.