VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

VAC 16-08-2019 – Winnaars v.l.n.r.: Alex Been – Kees Balm – Pauline de Kok – René Limmen – John Zoontjes

Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed uit. Maar tegen de middag knapte het op. Dat lokte nog 35 enthousiastelingen naar de baan voor de 9-holes wedstrijd van de VAC-competitie. En ze hadden geluk, want het bleek prima golfweer. De beste prestatie werd deze avond geleverd door Kees Balm (hcp. 15,2) die op basis van matching cards de eerste prijs won met 20 sfd.punten. Jammer voor René Limmen (hcp. 17) en Pauline de Kok (hcp. 16,8) die ook met 20 punten in het clubhuis terugkwamen moesten tevreden zijn met de tweede en derde prijs. In de categorie hcp. 20+ was John Zoontjes (hcp. 27,1)  de gelukkige.

VAC 16 augustus 2019 – Winnaars John Zoontjes (l) en Kees Balm

De Tweary op hole 4 (hcp. categorie tot 20) was voor René Schoen. Marja Boots mocht de Trio op deze claimen. Voor Alex Been was de prijs voor de neary op hole 5 (categorie >20). De neary op hole 8 (hcp. 20+) ging naar Frans Ossendorp. Tonny Hendriks ontving het Kado van de Pro en zij kan over twee weken haar voordeel doen met de suggesties van headpro Rogier Kootker.

Dit keer werden 4 birdies geslagen. Die waren voor Alex Been op hole 2, René Limmen op hole 4, Bruning Schilder op hole 6 en Mitchel Jongeling op hole 7.

Slotavond op 6 september 2019 – inschrijven kan nu.

VAC-voorzitter Aydin Kumas reikte weer op de voor hem karakteristieke wijze de prijzen uit . Daarbij werden ook twee gesponsorde tickets voor het KLM Open verloot. Hij kondigde ook aan dat de slotavond op 6 september a.s. wordt gehouden. Dat wordt een all tee start met 3 stokken. Starttijd: 17:30 uur. Na afloop wordt een buffet gepresenteerd. De prijsuitreiking en bekendmaking van de seizoenwinnaars, met uiteraard uitreiking van de “cup met de grote oren” vindt tijdens het diner plaats. Inschrijven kan vanaf deze week op zowel de website als bij de wedstrijdtafel a.s. vrijdag. Graag meteen opgeven op u aan het buffet meedoet.