VAC-avond 19 april 2019 top-avond

Een behoorlijk contrast met de VAC-avond van vorige week. Op deze prachtige avond met geweldig golfweer, heerlijke temperatuur en nagenoeg windstil, kwamen maar liefst 47 leden naar onze club om van dit alles te genieten. En er werd goed gespeeld.

Vijf spelers scoorden beter dan hun handicap. Peter Weel spande de kroon met 22 punten en werd daarmee winnaar in de categorie hcp. 20 en hoger. In de categorie tot hcp. 20 was het Kiara Prinsen, die met 21 punten als eerste eindigde. De tweede  prijs  was voor Marja Boots met 20 punten en Maaike Molman pakte de derde prijs met 19 punten.

Op hole 4 was de Tweary voor categorie tot hcp. 20 voor KingTse. De Trio (hcp. 20+) op deze ging naar Marja Boots.

Tom Groen sloeg op hole 5 de neary (tot hcp 20) het dichtst bij de hole. En in de categorie vanaf hcp. 20 deed Hennie Hollebrand hetzelfde op hole 8.

Het Kado van de Pro ging naar Corry Berghuis. Zij zal over twee weken, samen met de lantaarndrager van volgende week kunnen profiteren van de tips van headpro Rogier Kootker.

Er werden deze avond maar liefst 10 birdies geslagen. Rogier Kootker sloeg er drie (h4-h6-h8) Tom Groen telde er twee (h3-h6). Eén birdy werd gemaakt door Kiara Prinsen (h6), Marja Boots (h3), Senna Korving (h3), Rick Boots (h1) en King Tse (h.4).

Tijdens de nazit met prijsuitreiking gaf VAC-voorzitter Aydin Kumas blijk van zijn waardering voor de deelname van bestuurslid King Tse. King gaf daarmee gehoor aan het pleidooi, dat Aydin op de onlangs gehouden ALV hield, voor meer zichtbaarheid van de bestuursleden tijdens de clubwedstrijden, zoals de zomeravondcompetities. Een hartelijk applaus viel hem ten deel. Voor herhaling vatbaar!

De VAC-commissie hoopt dat de mooie opkomst van deze avond het begin wordt van een lange reeks op de komende vrijdagavonden.

Op de foto v.l.n.r. de prijswinnaars: (achterste rij) King Tse, Margriet Welman, Marja Boots, Peter Weel en Tom Groen.  Vooraan  Maaike Molman (l) en Kiara Prinsen.

Dit jaar helaas geen Vrijdag Avond Competitie (VAC)

/
De VAC-commissie heeft unaniem besloten om de VAC 2020 af…
vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

/
Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020.…

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.