VrijdagAvondCompetitie

VAC-avond 24 augustus 2018

Op deze avond was er regen en onweer voorspeld. Toch geen belemmering voor 27 deelnemers om het er niet op te wagen. Het viel uiteindelijk mee. Toen om 19:45 uur de toeter ging vanwege het onweer, moest slechts één flight hole 9 laten voor wat die was.
Er werd redelijk goed gespeeld. In de categorie sfd. 20-54 was het Marjolein Boots (hcp. 28,5) die met 20 punten beslag legde op de eerste plaats. Echtgenoot Rick Boots (hcp. 9,6) deed datzelfde in de lage handicap categorie. Hij kwam met 18 sfd. punten binnen. Waren beiden wat euforisch vanwege het feit dat te horen hadden gekregen dat er een tweeling op komst is? In ieder geval was het reden voor Marjolein om de aanwezigen te trakteren. Proficiat beiden!
De tweede prijs ging naar Peter Weel (hcp. 31,5) die 17 punten scoorde op matching cards. En de derde prijs was voor de jonge topper Senna Korving (hcp. 9,7) ook met 17 punten/m.c.
De tweary op hole 4 werd geslagen door Frans Huiskens (hcp.23,2). De neary op hole 5 ging naar Rick Boots en op hole 8 wist John Groot zijn bal het dichtst bij de hole te slaan.
Birdies waren er deze avond maar liefst 3. Rick Boots sloeg hem op hole 5. Op hole 8 vloog hij naar Tom Groen en op de toch vrij lange hole 9 wist Henk Wanst er een te scoren.

Rest nog om aandacht te vragen voor de slotavond op 7 september. Niet aarzelen, maar meteen opgeven! Dat kan door je aan te melden op de website, je naam te noteren op de inschrijfformulieren op de wedstrijdtafel of door een e-mail te sturen naar Aydin Kumas a.kumas@xs4all.nl . Wel graag vermelden of je blijft eten. Ook als je niet meedoet aan de wedstrijd, maar wel op deze slotavond wilt komen eten, ben je van harte welkom. Ook in dit geval graag van tevoren aanmelden.

Op de foto v.l.n.r. de prijswinnaars: v.l.n.r.: Rick Boots – Peter Weel – Frans Huiskens – Marjolein Boots – Senna Korving.

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

VAC-avond 13 juli 2019: Cadeau van de Pro werpt vruchten af.

/
Een paar weken geleden nog maar was hij degene, die het Kado…

VAC-avond 28 juni 2019: aan mooie scores geen gebrek

/
Alweer een mooie zomeravond met 40 deelnemers, waarvan er 39…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.