VAC-avond 28 juni 2019: aan mooie scores geen gebrek

Alweer een mooie zomeravond met 40 deelnemers, waarvan er 39 in de dubbele cijfers eindigden. Elke week is de strijd om de prijzen opnieuw spannend. Deze vrijdagavond waren er maar liefst 4 spelers die met 20 punten opteerden voor de derde prijs. Zij werden in de scores afgetroefd door Otto Donkers (hcp.20,1) die in de categorie 20+ de eerste plaats opeiste met 23 sfd.punten. In de categorie tot 20 sfd.punten was de eerste prijs voor Milia Huiskens (hcp. 16,6) met 21 punten. Maaike Hollebrand  (hcp. 33,1) werd tweede met 22 punten. Voor de derde prijs werd op basis van matching cards Soraia Kootker de gelukkige.

John Groot, Senna Korving en Maria Schuurman moeten dus wel een volgende keer starten met een lagere handicap. En dat doet ook Nicky Schaap, die met een score van 19 terugkwam in het clubhuis.

Tweary op hole 4 was voor Patrique Baljé. Peter Weel eiste de Trio op hole 4 op. De neary op hole 5 werd geslagen door Aydin Kumas en de neary op hole 8 door Tino Boots. Het Kado van de Pro ging naar Tine Tempelman.

Deze avond vonden maar liefst 9 uiltjes (birdies) het tijd om uit te vliegen. Patrique Baljé nam ze in ontvangst op de holes 2,4 en 6.  Twee uiltjes – holes 3 en 8 –  vonden hun stek bij Senna Korving. Otto Donkers verdiende een uiltje op hole 1. Die van hole 3 was voor Tom Groen en ten slotte verdiende Milia Huiskens er een op hole 4.

Met zoveel mooie winnaars en goede scores werd het een  geanimeerde prijsuitreiking en ook de door de 19de geserveerde maaltijdschotels smaakten weer best.

Op de foto de prijswinnaars:  v.l.n.r. Tino Boots – Maaike Hollebrand – Milia Huiskens – Soraia Kootker – Peter Weel – Otto Donkers.

Op foto: winnaars  Otto Donkers en Milia Huiskens vertellen hoe zij hun fraaie scores bereikten.

Dit jaar helaas geen Vrijdag Avond Competitie (VAC)

/
De VAC-commissie heeft unaniem besloten om de VAC 2020 af…
vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

/
Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020.…

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.