VrijdagAvondCompetitie

VAC-avond 31 augustus 2018

Deze laatste VAC-avond, waarin nog gescoord kon worden voor de eindklassering, was er een uit het boekje. Lekker weer, 36 deelnemers en ook weer wat meer gras op de fairways. Alhoewel sommigen het niet zo prettig vonden dat het gras naast de fairways en in de rough aan de lange kant was. Maar je kunt niet alles hebben. En als je de ballen een beetje recht slaat is er geen probleem, toch?
Er werd toch redelijk goed gespeeld. In de lage handicapcategorie (0 tot 20) was Sopha Khantonghoa (hcp. 13,9) met 19 punten de beste. In de categorie (20-54) ging Peter Weel (hcp. 31,5) met de eer strijken. Hij verzamelde 18 punten. Overall tweede werd Tom Groen (hcp. 5,2) met 18 punten en derde werd Rick Boots (hcp. 9,6) met 17 punten op matching cards. Ook 17 punten hadden Milia Huiskens (hcp. 17,8) en Dirk Molman (hcp. 19,7).
De tweary op hole 4 werd geslagen door Tom Groen en Hans Schram sloeg de neary op hole 5. De neary op hole 8 (hcp 20-54) werd niet geslagen, maar door een beslissing van de wedstrijdleiding werd Hugo Wegewijs verblijd met de prijs hiervoor. De enige birdy van de avond werd geslagen op hole 3 door Tom Groen.
Last, but not least: de slotavond is op 7 september. All tee start om 17:30 uur. Wedstrijd met 3 stokken. Niet aarzelen, maar meteen opgeven! Dat kan nog door je aan te melden op de website of door een e-mail te sturen naar Aydin Kumas a.kumas@xs4all.nl .
Wel graag vermelden of je blijft eten. Ook als je niet meedoet aan de wedstrijd, maar wel op deze slotavond wilt komen eten, ben je van harte welkom. Ook in dit geval graag van tevoren aanmelden.


Op de foto v.l.n.r. de prijswinnaars: v.l.n.r.: Rick Boots – Peter Weel – Hans Schram – Sopha Khanthonghoa – Hugo Wegewijs – Tom Groen.

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

VAC-avond 13 juli 2019: Cadeau van de Pro werpt vruchten af.

/
Een paar weken geleden nog maar was hij degene, die het Kado…

VAC-avond 28 juni 2019: aan mooie scores geen gebrek

/
Alweer een mooie zomeravond met 40 deelnemers, waarvan er 39…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.