VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

Foto : VAC 09-08-2019 – Winnaars v.l.n.r.: Marja Boots-Martine Aland-Kees Balm-Nel Gerbranda-Pim Boots-John Groot-Rick Boots-Stefan Galema

 

Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals het weer, dat heel goed meewerkte, ondanks de verwachting van stevige wind en regen. Waar het in Amsterdam en een groot gebied boven Alkmaar/West Friesland met bakken uit de lucht kwam en de windkracht zorgde voor code geel, bleef onze golfbaan bespaard van dit alles. Wel een stevig windje en soms dreigende luchten, maar de meeste van de 44 deelnemers kwamen droog in het clubhuis terug. En er werd alweer heel goed gescoord. Had je 18 punten bij elkaar geslagen, dan viel je toch echt buiten de prijzen. Waren het totaal 19 punten, dan was de volgorde op basis van matching cards bepalend voor de uitslag.

winnaars Pim Boots en Nel Gerbranda

Het beste presteerde Pim Boots (hcp. 14,2) die in de categorie tot hcp. 20, met maar liefst 22 sfd.punten beslag legde op de eerste prijs. In de categorie vanaf hcp. 20 werd  op basis van matching cards bepaald dat Nel Gerbranda (hcp. 24,1) de eerste prijs mee naar huis mocht nemen.  De tweede prijs was voor Kees Balm (hcp. 16,1 met 20 punten. En Marja Boots (hcp. 25,0) kreeg met 19 punten (m.c.)de derde prijs. Jammer voor Anita Dijkhuizen (hcp. 29,5) die ook 19 punten scoorde, maar net buiten de prijzen viel.

De Tweary op hole 4 (hcp. categorie tot 20) was voor Rick Boots (hcp. 5,8)). Martine Aland (hcp. 35,7) legde haar bal in de derde slag het dichtst bij de hole. Het speciale Trio-balletje (hcp. categorie 20+) was dus voor haar. John Groot (hcp. 16,3) nam de prijs voor de neary op hole 5 mee naar huis.  En op hole 8 verdiende Stefan Galema (hcp. 28,2) het speciale neary balletje. Opmerkelijk genoeg werden er dit keer geen birdies geslagen. Toch te wijten aan weersinvloeden?

Slotavond op 6 september 2019.

Tijdens de geanimeerde nazit en prijsuitreiking vroeg VAC-voorzitter Aydin Kumas aandacht voor de Slotavond. Deze wordt op 6 september gehouden. Traditiegetrouw wordt deze wedstrijd afgesloten met een buffet. Het is altijd een feestelijke avond waarop diverse mooie seizoenprijzen te verdienen zijn. Het inschrijfformulier ligt vanaf vrijdag, 16 augustus op de wedstrijdtafel. Aanmelden via de website kan natuurlijk ook.

 

winnaar Pim Boots vertelt hoe hij 22 punten scoorde

 

Dit jaar helaas geen Vrijdag Avond Competitie (VAC)

/
De VAC-commissie heeft unaniem besloten om de VAC 2020 af…
vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

/
Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020.…

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.