vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020. Aan deze wekelijkse inloopwedstrijd over 9 holes kunnen alle leden deelnemen. Greenfee spelers zijn ook welkom.

Inschrijven aan de wedstrijdtafel vanaf 16:00 uur. Starttijd vanaf 16:30 uur tot uiterlijk 18:30 uur.  De slotwedstrijd is op 4 september.

Aanmelden bij voorkeur vooraf via E-Golf4u op de website van de club of met de computer in de hal van het clubhuis. De flightindeling is in volgorde van de inschrijving aan de wedstrijdtafel. De bedoeling is dat starttijden  zoveel mogelijk op elkaar aansluiten, zodat er geen gaten ontstaan. Iedereen kan starten vanaf een tee naar eigen keuze. Dat kan geel, blauw, rood en oranje zijn. Uiteraard met de daarbij behorende playing handicap. Het streven is dat de laatste flight uiterlijk om 20:00 uur terug is in het clubhuis.

De Hareco heeft beslist dat vanaf dit jaar alle clubwedstrijden in principe qualifying zijn. Dat geldt dus ook voor de VAC-wedstrijd. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor een juiste opgave van hun handicap.

In afwachting van de prijsuitreiking kunnen de deelnemers genieten van een gezamenlijke maaltijd. Naast gerechten van de kaart is er ook keuze uit een aantal speciale golfschotels. De maaltijdkeuze wel tevoren kenbaar maken op de inschrijflijst bij de wedstrijdtafel.

De VAC-commissie, bestaande uit voorzitter Aydin Kumas en zijn Angels (Tonny Hendriks, Dicky Ottevanger, Anneke Pelt, Hanneke Simoons en Renee Wanst) staat weer te popelen om er  samen met u een gezellig en succesvol seizoen van te maken.

Dit jaar helaas geen Vrijdag Avond Competitie (VAC)

/
De VAC-commissie heeft unaniem besloten om de VAC 2020 af…
vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavond Competitie 2020 start op 17 april

/
Op vrijdag, 17 april aanstaande, start de VAC-competitie 2020.…

VAC-avond 16 augustus 2019 de thuisblijvers hadden ongelijk

/
Het zag er de hele dag wat het weer betreft niet zo goed…

VAC-avond 9 augustus 2019 een avond vol verrassingen

/
  Dit werd een avond vol van verrassingen. Zoals…

VAC-avond 2 augustus 2019 opkomst valt tegen, maar resultaten niet.

/
De hittegolf heeft plaatsgemaakt voor wisselvallig zomerweer.…

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.