Britt Spaan golfster van het jaar 2019

John Onderwater golfer van het jaar 2019

Autobedrijf Broekhuis (v.h Martin Schilder) was dit seizoen de sponsor van het golfster en golfer van het jaar klassement.

Er vielen behoorlijke prijzen te winnen; naast een weekend cabrio rijden voor beide winnaars was er voor beide ook een diner cheque te verdienen van 100,- euro per persoon.

Het was lange tijd spannend in beide klassementen. Het ging dit jaar uiteindelijk om het resultaat van acht wedstrijden, vaak ook de maandbekerwedstrijden.

De laatste wedstrijd werd op zondag 6 oktober gespeeld en werd gesponsord door Lyxor Asset Management.

Heren

In de Broekhuis Golfster/ Golfer van het jaar competitie ging het bij de heren om Alphons Beentjes, Gerard Baas en John Onderwater. Uiteindelijk behaalde alleen John Onderwater nog 2 punten voor het Klassement waardoor hij Golfer van het jaar werd.

Dames

Bij de dames was het een stuk spannender. Willy Tolhuijsen stond het hele seizoen al ruim op kop.  Britt Spaan stond tweede en Ina de Lie derde. Tijdens  de vorige maandbeker van Notaris van Duin behaalde Britt 8 punten en Willy slechts 2 waardoor Willy nog maar met vijf punten voorsprong de laatste wedstrijd in ging.

Britt won de laatste wedstrijd echter met overmacht, zij won de Lyxor maandbekerwedstrijd en vergaarde niet alleen de beker en de parkeerplaats maar ook 10 punten voor het golfster van het jaar klassement. Willy vergaarde maar drie punten waardoor de titel golfster van het jaar terecht ging naar Britt Spaan.

Guido Derksen van Broekhuis was speciaal op deze zondag naar Heemskerk gekomen om John Onderwater en Britt Spaan de cheque te overhandigen.

Britt vertelde in haar speech dat ze een auto heeft van Broekhuis en dat ze ook al een cabrio thuis heeft. Britt verraste de nummer twee Willy Tolhuijsen door spontaan het weekend cabrio rijden aan haar cadeau te doen.

Broekhuis heeft in deze regio vestigingen in Alkmaar, Heemskerk en Haarlem met o.a merken als Volkswaren, Audi, Seat, Skoda.

Voor elk lid wat een auto koopt, onderhoud laat plegen of schade laat repareren bij Broekhuis krijgt de Heemskerkse Golfclub een bedrag voor de clubkas.

Nog niet uw kenteken aangemeld van uw Broekhuis/ Martin Schilder auto?  Schrijf u dan hier in

• Rijksstraatweg 36
    1964 LJ Heemskerk