De winnaar van de september maandbekerwedstrijd Tom Groen besluit zijn ronde in stijl met een EAGLE op hole 18

De weersomstandigheden bij de door Notariskantoor van Duin gesponsorde september wedstrijd waren bijna vergelijkbaar met de omstandigheden van de Maandbekerwedstrijd in augustus. Gelukkig was de wind dit keer iets minder krachtig waardoor de wedstrijd gewoon kon worden (uit) gespeeld. Ik zeg gewoon maar als we naar de uitslagen kijken bleek toch dat de meeste deelnemers grote moeite hadden met deze winderige omstandigheden.

Uiteindelijk bleek dat Tom Groen en Ina de Lie het beste met de omstandigheden omgingen en kwamen beide binnen met 32 punten. Mede door de gemaakte Eagle op hole 18 had Tom 17 punten over de laatste 9 en Ina 16 en werd Tom op M/C de winnaar. Naast de prijs van de sponsor was hij ook winnaar van de mooie wissel Maandbeker en heeft hij in de maand oktober recht op de speciale parkeerplaats.

Op de 3e plaats op M/C eindigde John Onderwater met 31 punten gevolgd door Jeroen Leijse en Martin van Velzen beide ook met 31 punten.

Jan Heeremans op hole 5, Marjolein de Jonge hole 8, Tom Groen hole 13 en Alex Been hole 16 waren de winnaars van de nearies. Alle winnaars gefeliciteerd.

Die deelnemers die niet bij de prijsuitreiking aanwezig konden zijn en daar door hun prijs misliepen krijgen wel gewoon de punten voor het Broekhuis Klassement golfer en Golfster van het Jaar waar zijn gezien de uitslag recht op hebben.

Na afloop van de prijsuitreiking had de sponsor nog de nodige items zo als pitchvorken, mooie markers en doosjes ballen die werden verloot onder de nog aanwezige deelnemers. Dit werd zeer op prijs gesteld en zorgde mede voor en gezellige nazit en einde aan een winderige maar gezellige golfdag.

 

Dank aan Sponsor, Deelnemers, Horeca en wedstrijdleiding. Klik hier voor de foto’s van deze dag!De WECO

Succesvolle1ste Maandbeker gesponsord door Notariskantoor Van Duin

/
Het zou een typisch Nederlandse zomerdag worden. Met af en…

Broekhuis: Alternatief klassement Golfer en Golfster van het Jaar!

/
  Alternatief klassement Golfer en Golfster van het Jaar: BROEKHUIS…

Zaterdag 8 augustus Sportwereld Heiloo maandbeker

/
Zaterdag 8 augustus: Maandbeker nr. 2 Sponsor: Sportwereld…

Nog 4 maandbekers dit jaar!

/
Dit seizoen zullen er nog vier maandbekers en dus leuke wedstrijden…

Nieuws van de WECO

/
Het seizoen 2020 staat op punt van beginnen. Voor de geïnteresseerden…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.