foursome

Foursome Paren Matchplay Kampioenen 2017 bekend.

Foursome Paren Matchplay Kampioenen 2017 zijn geworden:

Dames Dubbel

Jole Wegewijs en Annelies Nieuwveld. Zij waren met 3/1  te sterk voor Joke Jochems en Carol Alblas.

Mixed Dubbel

Ellen Crabbendam en Tom Groen die in de finale Maaike Molman en King Tse versloegen

Heren Dubbel

Jan Rupert en Gunnar Engen versloegen met 1 up de jonge garde Gavin de Gelder en Max Slecht.

Hoewel niet alles vlekkeloos is verlopen, iets waar de wedstrijdleiding zich over zal gaan buigen, was het toch weer een mooi evenement. Er waren weer de nodige spannende wedstrijden  met hier er daar ook weer een verrassende uitslag.

Alle winnaars en winnaressen gefeliciteerd en alle andere deelnemers bedankt voor jullie deelname en inzet.

Wij kijken weer uit naar het seizoen 2018

De wedstrijdleiders.