Heemskerkse Masters 2017 gewonnen door Patrick Snijder

De 5e editie van de Heemskerkse Masters is dit jaar gewonnen door Patrick Snijder.

De Heemskerse Masters waar wordt gestreden om het “ Groene “ Jasje is een wedstrijd waarvoor je door de WECO wordt uitgenodigd om aan deel te nemen als je voldoet aan de gesteld criteria.

Uiteindelijk hebben 50 deelnemers op een zware baan en onder het genot van af en toe een fikse regenbui gestreden om niet alleen de prijzen maar voornamelijk om de eer.

Met een score van 37 stableford punten werd Patrick Snijder de uiteindelijke winnaar. Gerard Baas die eindigde met 36 punten ging lange tijd aan de leiding maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de 2e plaats. Op matching cards werd Niels Silberstein  3e en jeugdlid Jim Kloosterman 4e. Helaas buiten de prijzen maar de beste dame van Nick Schaap met 32 punten.

De neary op hole 8 werd geslagen door Patricia Hogerheijde en op 13 door Tim Boots.

Silvio Missaglia winnaar 2016 reikt Patrick Snijder het groene jasje aan

De prijs uitreiking moest even wachten op het resultaat van Jos Luiten maar  daarna kon de winnaar van 2016 Silvio Missaglia Patrick helpen bij het aantrekken van het jasje en kreeg Patrick ook nog een flesje lekkers overhandigd door Silvio.

Ondanks de nu en dan toch felle regenbuien was het toch weer een mooi evenement en een waardig afsluiting van het wedstrijdseizoen 2017.

Alle winnaars gefeliciteerd met jullie prestaties.

Rest ons nu alleen nog de SLUITINGSWEDSTRIJD op zondag 29 oktober waar wij u alleen weer hopen te zien.

De wedstrijdleiders.

Klik hier voor de foto’s

1 antwoord