Mart Rietjens met 42 punten de dolgelukkige winnaar van de April Maandbekerwedstrijd

Maandag 22 april is de 2e maandbekerwedstrijd van het seizoen 2019 gespeeld.

De omstandigheden waren geweldig te noemen, lekker zonnetje een klein beetje wind en een baan die er toch weer goed bij ligt.

Met op een gegeven moment een inschrijflijst van 80 zijn er ook geen klachten over de belangstelling. Gelukkig voor de wedstrijdleiders moesten de nodige inschrijvers om diverse redenen afzeggen maar uiteindelijk bleven er toch 73 spelers over die ook allemaal werden ingedeeld.

De toch zeer acceptabele scores van 36 en 37 stableford punten gespeeld door 5 personen waren niet genoeg om in de buurt te komen van het prijzenpakket.

Er eindigde 5 spelers met 38 punten en op m/c kaart eindigde Alphons Beentjes op de 3e plaats en op de 2e plaats ook met 38 punten eindigde Britt Spaan. De glorieuze winnaar van de 2e Maandbekerwedstrijd was met 42 punten Mart Rietjens. Mart ging niet alleen naar huis met de 1e prijs maar was ook winnaar van de Maandbeker April en het recht op de eigen parkeerplaats in de maand mei.

In zijn toespraak maakte Mart ons duidelijk dat hij zeer verheugd was met deze overwinning en dat hij er naar uit ziet om zijn ORANJE FIETS regelmatig te parkeren op de speciale parkeerplaats voor de winnaar van de maandbeker wedstrijd. Met zijn overwinning krijgt hij ook 10 punten in het klassement golfer – golfster van het jaar dat dit jaar gesponsord word door BROEKHUIS.

Met haar 2e plaats was Britt Spaan de beste dame van de dag en vergaarde hiermee ook 10 punten voor het klassement Golfster van het Jaar en met haar overwinning in de 1e maandbeker heeft zij een ferme stap voorwaarts gezet in dit klassement.

De neary op hole 8 was bij de dames voor Willy Tolhuijsen en bij de heren voor Wim Leuven. Op hole 13 waren dit Carol Alblas en Peter Boudewijn.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd en alle andere deelnemers dank voor hun bijdragen aan het slagen van deze wedstrijd.

Ook dank aan de inzet van de wedstrijdleiders: Aad Verduin en Dirk Molman.

Klik hier voor alle foto’s van deze dag!

De WECO

Verslag laatste Weco-wedstrijd zondag 27 oktober!

/
Zondag 27 oktober was weer de laatste wedstrijd van de WECO. Deze…

Jan van der Eng verrassende maar dolblije winnaar van de Heemskerkse Masters 2019

/
Uiteindelijk was het droog weer op zondag 20 oktober 2019 de…

Zondag 6 oktober LAATSTE Maandbekerwedstrijd

/
ZONDAG 6 oktober zal de LAATSTE Maandbeker wedstrijd van 2019…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.