Matchplay kampioenen zijn bekend

v.l.n.r Annelies Nieuwveld, John Onderwater, Nick Duivenvoorde, Maaike Molman

Bij de Dames Senioren ging de strijd tussen Hermine de Wit en Annelies Nieuwveld. De winnares en kampioen 2019 is na een enerverende strijd Annelies Nieuwveld geworden .

Bij de Heren Senioren ging de strijd tussen John Onderwater en Peter Boudewijn. De sterkste was John Onderwater die hiermee voor de 2e keer in successie kampioen werd.

Bij de dames streden Maaike Molman en Nicky Schaap om de bokaal. Als sterkste speelster en daardoor kampioen 2019 mag Maaike Molman de bokaal een jaartje houden.

Bij de heren, die voorrondes kenden waarbij pas na 19 en 20 holes de winnaars bekend werden, ging de eindstrijd tussen Nick Duivenvoorde en Gert van Duin. Gert had een redelijk zware halve finale wat hem parten speelde in de finale. Nick was te sterk en veroverde na 1 jaar afwezigheid wederom de bokaal en daarmee het clubkampioenschap matchplay bij de heren.

Alle winnaars, maar ook alle deelnemers van harte gefeliciteerd! Zonder deelnemers geen wedstrijd, zonder verliezers geen winnaars.

Prijzen werden beschikbaar gesteld door:

Sportwereld Heiloo

Website sportwereld Heiloo: http://www.sportwereldheiloo.nl/

Alle finalisten: v.l.n.r: Nick Duivenvoorde, Gert van Duin, Peter Boudewijn, John Onderwater, Hermine de Wit, Annelies Nieuwveld, Maaike Molman, Nicky Schaap.