Philipp Strasmann wint de Slagerij John de Roode maandbekerwedstrijd

Maandbekerwedstrijd Juli 2019 Sponsor Slagerij John de Roode uit Heemskerk

Het Golftoernooi met als sponsor de Heemskerkse Slager John de Roode was  een super mooie golfdag op onze mooie baan.

74 deelnemers  + een sponsor flight gekleed in de bedrijfskleding van de slager hebben een geweldige golfdag gehad zondag 28 juli  j.l.

De eerste start om 9.50 uur en de laatste  de flight van de slager om 13.18 uur. Er werd  bijzonder goed gespeeld en veel punten behaald door zowel de dames als de heren , op deze zon overgoten dag .

De uitslag ;

Heren

1e           Philipp Strasmann            49

2e         Alphons Beentjes              38

3e         King Tse                              37

Dames

1e       Willy Tolhuijsen                  42

2e        Ingrid Schilder                    41

3e       Brit Spaan                             37

4e       Marijke Zonneveld              37

5e       Hermine de Wit                     37

6e       Renee Wanst                        37

De neary werd geslagen door:

Ineke Heeremans                           5

Rik Baas                                           8

King Tse                                           13

Tom Groen                                       16

Door miscommunicatie tussen de WECO en de HORECA viel de proeverij van producten van slager de Roode tussen  wal en schip hierdoor hebben enkele deelnemers niet kunnen genieten van de voortreffelijke producten van onze sponsor. Hiervoor excuses van de weco aan alle betrokken partijen. Wij zullen dit in de toekomst beter regelen.

Ondanks deze  voor sommige deelnemers teleurstelling was het toch weer een voortreffelijke happening en bleef het nog lang heel gezellig in het clubhuis.

Voor iedereen die in aanmerking komt zullen de punten voor het Broekhuis klassement Golfer en Golfster van het jaar worden bijgeschreven.

Alle winnaars en winnaressen gefeliciteerd en dank aan alle die zich deze dag hebben ingezet.

De wedstrijdleiders.

Klik hier voor de foto’s

John de roode Heemskerkse Golfclub

Over de sponsor John de Roode

Als telg van de Heemskerkse slagersfamilie stroomt de liefde voor vlees van kleins af aan door de aderen van John de Roode. Niet verwonderlijk dus dat John in 1999 zijn eigen slagerij opent aan de Spaarndammerstraat in Amsterdam. De zaak wordt al snel een begrip in de Spaarndammerbuurt door de ambachtelijke specialiteiten, de overheerlijke broodjes en de kenmerkende sfeer.

Als eind 2013 John z’n ouders Theo en Lida na 40 jaar met pensioen gaan, neemt John samen met zijn vrouw Sjaninka ook deze familieslagerij over. Hiermee wordt de vakkennis door de 8e generatie De Roode vanuit Heemskerk ingevuld en uitgedragen.

De slagerij in Heemskerk is al sinds 1774 het kloppend hart van de slagersfamilie. Inmiddels worden in Heemskerk voor meerdere bedrijven in Noord-Holland vlees en vleeswaren geproduceerd. Niet gek als je bedenkt dat wij werken met bekroonde familierecepten, de eigen worstmakerij en vlees dat met de grootst mogelijke zorg wordt geselecteerd en elke dag opnieuw met passie wordt bereid.

Kerkweg 52
1961 JD Heemskerk