SGNL cup landgoed Welderen: prima resultaat van de Heemskerkse

Zaterdag 26 september werd er weer gespeeld om de  SGNL cup (Samenwerking Golfclubs Nederland)  van onze Hospitality Chain.

Namens de Heemskerkse namen deel: Ron Wollrabe, Annelies Wanst, Marco en Jessica Kremer en Theo en Mary Maalman.

Welderen had het allemaal top geregeld, zeer gastvrij ontvangen met goede koffie en een heerlijke plaatselijke lekkernij.

Een meer dan goed lunchpakket voor onderweg met verse sinaasappelsap en luxe broodjes een muffin, water etc.

We hadden het nog niet eens op toen we onderweg naar de volgende hole bij het clubhuis een broodje Hamburger konden nemen en ons drinken konden aanvullen.

Ook nadien op het terras  bleven de hapjes en drankjes maar rondgaan.

Alles om het de deelnemers naar de zin te maken, nou dat is ze zonder twijfel gelukt.

(Als ik het had geweten had ik de dag ervoor niet gegeten 😉

De omgeving mooi, de baan ook, met zeker de nodige uitdagingen.

Maar wel kleiig, waarschijnlijk mede de oorzaak dat er behoorlijk veel scores van maar in de 20 binnenkwamen.

Wij zijn als team van de HGC 3e geworden en dat was met name te danken aan de hogere scores van Ron en Marco Kremer, samen met wat puntjes van de overige teamleden was het voldoende voor een derde plaats en dus prijs.

Ron is ook individueel 3e geworden en last but not least heb ik de longest drive voor de dames binnengehaald.

Annelies Wanst

Golfbaan-Landgoed-Welderen-logo

Grote Molenstraat 173
6661 NH Elst
Tel:  0481 376591
info@welderen.nl

Hospitality Chain Samenwerking Golfclubs Nederland:

Als lid van een van de aangesloten golfbanen kunt u dus voor een extra voordelig greenfeetarief op een van de aangesloten banen spelen. Het greenfeetarief is € 37,50 op alle dagen van de week, dus ook in het weekend.  U heeft minimaal handicap 36;  U kunt met maximaal 8 personen tegelijk reserveren; Als u een groepsarrangement wilt afspreken dan kan dit enkel na overleg; Per baan kunnen er speciale arrangementen worden aangeboden (bijv. met eten, drinken of hotelovernachting);