Succesvolle 1ste Maandbeker gesponsord door Notariskantoor Van Duin

Het zou een typisch Nederlandse zomerdag worden. Met af en toe een bui, een zonnetje en harde wind. In de aanloop naar onze eerste maandbeker wedstrijd gaf Weeronline weercijfer 3 aan.
Dat leidde helaas tot een aantal afzeggingen. Maar het mocht de pret niet drukken. Het werd het een prachtige dag! De Weco zorgde na afloop nog voor een lekker hapje.

Door 65 deelnemers werd er gestreden om mooie prijzen, die door Gert van Duin van Notariskantoor Van Duin uit Castricum beschikbaar werden gesteld.
Vanwege het Corona protocol waren er geen bijzondere verrichtingen, maar de prijzentafel was zeer goed gevuld.

De deelnemers streden niet alleen voor de eerste prijs en de bijbehorende maandbeker, met recht op de parkeerplaats. Zij streden ook voor het klassement Golfer en Golfster van het Jaar.
Dit jaar wordt er gestreden om de prijs, die Broekhuis ter beschikking stelt: een weekend met met het dak open toeren door Nederland en genieten van een zonnetje en frisse lucht in een mooie cabrio.
De auto’s worden door Broekhuis voor zowel de Golfer als voor de Golfster van Jaar beschikbaar gesteld.

De Top 3 van afgelopen zondag is:

1. Annelies Nieuwveld, hcp 9.8: 38 punten (mc)

2. Jessica Limmen, hcp 16.1: 38 punten

3. Mieke van Twisk, hcp 12.0: 35 punten

1. John de Graaf, hcp 23,9: 40 punten

2. Carel Verduin, hcp 22.6: 38 punten

3. Henk Hildering, hcp 23: 36 punten

Van harte gefeliciteerd allen!

En Notariskantoor Van Duin en Broekhuis hartelijk dank voor de sponsoring. Hiermee is deze wedstrijd ook weer zeer succesvol geweest.

Klik hier om de foto’s te bekijken

Notariskantoor Van Duin
1901 EN Castricum