WECO Nieuws

De leden die op de nieuwjaarsreceptie aanwezig waren hebben het al gehoord:
De WECO wordt door het bestuur verzocht het wedstrijdprogramma 2019 op een dusdanige manier in elkaar te zetten dat er meer wedstrijden op zaterdagen gespeeld gaan worden. Ook ligt het verzoek er om meer wedstrijden te organiseren die op 9 holes gespeeld kunnen / gaan worden. De achterliggende gedachten zijn dat door meer wedstrijden op zaterdagen te organiseren er een betere balans ontstaat tussen de verdeling van de tijden die beschikbaar zijn in het weekeinde voor de leden die graag meedoen aan wedstrijden en die leden die daar geen belangstelling voor hebben maar wel graag in het weekeinde willen golfen. Uiteraard kunnen en mogen commissies en dus ook de WECO niet voorbij gaan aan deze wensen.

Samenstelling wedstrijdkalender
Voor een juist inzicht in de gang van zaken nog even het volgende:
De door de WECO samengestelde Wedstrijdkalender is een samen voegsel van activiteiten van diverse commissies en van activiteiten die worden aangedragen door de Manager. De WECO wedstrijden zijn hier, een wel is waar belangrijk, onderdeel van. Bij de samenstelling van de wedstrijdkalender wordt er dus gedegen rekening gehouden met de wensen van de andere betrokken partijen.
Zonder ons op dit moment vast te leggen op het aantal wedstrijden en evenementen die de WECO wil organiseren zal de basis toch bestaan uit een aantal traditionele onderdelen. In min of meer willekeurige volgorde: Opening – sluitingswedstrijd, de maandbekerwedstrijden / wedstrijden om de golfer en golfster van het jaar klassement , Samson & Delilah Challange, Vlaggenwedstrijd, Midsummer Night, Masters, NGF Familie Toernooi ( ouder /kind/ familie ). Daarnaast zijn er nog de Club Kampioenschappen Stroke – en Matchplay en de Commissie Cup en de Handicart wedstrijd. Ook willen wij proberen in samenwerking met de PAR 3 commissie enkele combi wedstrijden te organiseren, 9 holes PAR 3 en 9 holes op de 18 holes baan.
Van deze activiteiten zullen de nodige op zaterdag worden afgewerkt en misschien ook wel( meer ) in de vorm van 9 holes wedstrijden of 2 keer 9 holes. Hoe een en ander er uiteindelijk uit gaat zien zullen wij u ergens in februari laten weten.

Wedstrijdsponsoring
De laatste jaren is het aantal wedstrijdsponsoren helaas teruggelopen. Dit brengt het organiseren van wedstrijden niet in gevaar maar onze ervaring is wel dat een sponsor die zijn naam verbind aan een wedstrijd altijd iets speciaals toevoegt.
Heeft u belangstelling om eens een WECO wedstrijd te sponseren en wilt u weten wat de voorwaarden en de mogelijkheden zijn neem dan contact op met iemand van de Weco of met onze sponsorcommissie.
Heeft u zelf een idee voor een wedstrijd of een wedstrijdvorm waar u als bedrijf uw naam aan wilt verbinden neem dan ook contact op met: Weco, sponsorcommissie of de manager.

DE WECO

Philipp Strasmann wint de Slagerij John de Roode maandbekerwedstrijd

Maandbekerwedstrijd Juli 2019 Sponsor Slagerij John de…

CLUBKAMPIOENSCHAP STROKEPLAY 2019 (30 aug/1sept). De inschrijving staat open van 3 aug. t/m 25 aug. 2019

/
Deelname: de spelers en speelsters met de laagste exact handicaps…

Samson & Delilah; Dames winnen van de mannen

/
  Spetterende afsluiting Samson & Delilah: mannen…

Matchplay kampioenen zijn bekend

/
Bij de Dames Senioren ging de strijd tussen Hermine de Wit…

Nieuws van de Wedstrijdcommissie

/
Maandbekerwedstrijd JUNI Er kan worden ingeschreven voor de…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.