WECO teamwedstrijd van 5 augustus 2018

De winnaars v.l.n.r. Rick Baas, Chon Teh, Jasper Smit,  Patrick Snijder

Een wedstrijd waarbij de deelnemers en deelneemsters hun eigen team van 4 personen mochten samenstellen.  Hoewel het aantal teams een beetje tegen viel was het toch een leuke wedstrijd gespeeld onder gunstige weersomstandigheden. Het was wel warm maar niet zo extreem als dagen daarvoor. En ook gezien de omstandigheden lag de baan er nog goed bij. Door het zelf mogen samenstellen van je team liepen zowel de individuele handicaps als de team handicaps wat uiteen. De gekozen spelvorm was Texas Scramble met 50% verrekening van de handicaps en deze spelvorm staat voor een hoge score. Dit bleek dan ook want het winnende team van Patrick Snijder, Rick Baas, Chon Teh en Jasper Smit kwam binnen met 52 punten. Team 2 had een punten totaal van 51 en team 3 van 45. De wedstrijdleiding had wijn gekozen als prijzen voor de winnende teams die zelf hun keuze konden bepalen met uitzondering van team 3 die genoegen moest nemen wat er overgebleven was. De neary op hole 8 was voor Ineke Doornberg en op 13 voor Ado Hartenhof.

Volledige uitslag hangt op het bord in het clubhuis.

De wedstrijdleiding dankt de relatief kleine maar zeer enthousiaste deelnemersgroep voor deelname aan dit soort wedstrijden  en voor het allemaal blijven tot na de prijsuitreiking.

De wedstrijdleider

Frans Ossendorp