Weco wedstrijdseizoen bijna voorbij

Zondag 30 september was de laatste Maandbekerwedstrijd van het seizoen 2018. Wat er nog aan wedstrijden overblijft waarbij de weco betrokken is zijn de Heemskerkse Masters op zondag 21 oktober en de sluitingswedstrijd op zondag 28 oktober.
21 oktober 2018 Heemskerkse Masters
De Heemskerkse Masters is een wedstrijd waar gestreden wordt om het Groene Jasje en waarvoor de potentiele deelnemers een uitnodiging ontvangen van de weco.

Wie ontvangen er een uitnodiging is jaarlijks de vraag.

In ieder geval de winnaar van Het Groene jasje van het jaar 2017.
1. De Club Kampioenen strokeplay en matchplay.
2. De winnaars van klassementen over 18 holes.
3. De winnaars en winnaressen van Q wedstrijden die binnen de Heemskerkse Golf Club in commissie verband zijn gespeeld.
4. De winnaars en winnaressen van de Foursome Paren Matchplay Kampioenschappen
5. De winnaar van de Wim ter Braak Trofee , seniorencommissie.
6. De Golfer en Golfster van het jaar
7. De winnaar / winnares van de VAC.

De door de diverse commissies opgegeven leden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.
Als er mensen zijn die denken dat ook zij in aanmerking komen neem dan op tijd contact op met de WECO

28 oktober 2018 Afsluitingswedstrijd seizoen 2018.
Op 28 oktober wordt de afsluitingswedstrijd van het seizoen 2018 wat de weco activiteiten betreft gehouden. Dit is een wedstrijd voor de handicap groep 0 – 54 .

Wij hopen dat wij het seizoen in stijl kunnen afsluiten met een hoop deelnemers.

De WECO