Wedstrijd BATTLE OF THE SEXES is verplaatst naar zondag 15 augustus

De strijd tussen de dames en de heren stond gepland op zondag 5 september. De Weco heeft moeten besluiten om deze wedstrijd te verplaatsen, omdat een groot aantal Weco-leden een vakantie heeft gepland, en op die dag ook de GP Formule 1 in Zandvoort wordt gehouden. Dit staat wellicht ook al in de agenda van veel leden.

Met trots deelt de Weco u ook mee, dat zij CHATEAU MARQUETTE bereid hebben gevonden om dit jaar deze wedstrijd te sponsoren.

Erik Kuiper-van den Berg wil graag zijn medewerking verlenen en zal er een mooi evenement van maken. Binnenkort kunt u al kennis maken met Erik Kuiper-van den Berg. Hij verzorgt met zijn team vanaf 1 juli de horeca van ons clubhuis.

Het zal ongetwijfeld weer een geweldige golfdag worden, met veel deelnemers.

De dames tegen de heren is al jarenlang echt een golf evenement binnen onze club. En zeker een wedstrijd waar gezelligheid op de eerste plaats komt.

Dus, zet zondag 15 augustus in uw agenda. De inschrijving van de wedstrijd start op zaterdag 24 juli om 9.00 uur. Het maximaal aantal deelnemers is 50 dames en 50 heren.

Graag tot dan!

De Weco