20-40 young golfers cup

Wie is de Young Golfer van 2015 geworden?

Zaterdag 14 november een extreem winderige afsluiting van de Young Golfers Cup.

Na 6 wedstrijden is uit de beste 4 wedstrijden een onomstreden winnaar naar voren gekomen. De naam is dit jaar al vaker voorbij gekomen en gelukkig daalt zijn handicap in dezelfde snelheid als dat hij zijn overwinningen haalt. De winnaar van de Young Golfers Cup 2015 is Rick Boots; met 40 punten werkelijk een topprestatie en een welverdiende overwinning. De plaatsen 2 en 3 zijn ingenomen door Tom Groen en Kyara Prinsen. Volgend jaar wordt de cup wederom georganiseerd en nodigen wij Rick, Tom en Kyara uit om hun prestaties van 2015 te evenaren of te verbeteren en alle overige Young Golfers om hen de nodige tegenstand te bieden.