Winnaars winterinloop 2020 – 2021

Het is de meest vreemde winterinloop geweest ooit. Niet één keer hebben we het vernieuwde clubhuis kunnen benutten om gezellig ons succesverhaal van het afgelopen rondje te kunnen delen en alle wedstrijden zijn over 9 holes geweest. Voor sommigen ook wel heel fijn…..

En ondanks deze aderlatingen hebben we een enorme deelname gekend, elke week weer.

Een paar keer hebben we niet kunnen golfen vanwege nat, slecht weer. Maar daarentegen hebben we ook diverse keren onder haast zomerse omstandigheden kunnen meppen.

En uiteindelijk zijn er over al die wedstrijden winnaars. Er zijn allemaal winnaars maar de beste uitslagen van de 8 wedstrijden die je gespeeld hebt bepalen de beste 5. Zowel bij de dames als de heren.

Eerst de uitslag van de laatste wedstrijd: 1-ste is Henk Wanst met 20 punten, 2-de Ab van Schooten met 19 punten en derde Carol Alblas met 19 punten.

Eindstand dames:

• 1-ste: Hennie Hollebrand – Zwart – 73 punten
  • 2-de: Willy Tolhuijsen – Ouwehand – 67 punten
  • 3-de: Annelies Nieuwveld – 64 punten
  • 4-de: Renee Wanst – Dunnebier  – 62 punten
  • 5-de: Carol Alblas – 62 punten

Eindstand heren:

• 1-ste: Henk Wanst – 66 punten
  • 2-de: Ab van Schooten – 65 punten
  • 3-de: Gerard Baas – 63 punten
  • 4-de: Charles Wanst – 57 punten
  • 5-de: Tom Groen – 57 punten

Overall winnaar is dus geworden: Hennie Hollebrand – Zwart, GEFELICITEERD!!!!

Loterij: Voor die gelukkigen staan er ook nog prijsjes te wachten

Bart Willem Hofman – 10 grips
Nicky Schaap – Fles Meiland Marlon
Gé Groen – doosje ballen
King Tse – doosje ballen

Prijsjes die niet opgehaald zijn staan in de commissiekamer. Bij de receptie kun je vragen om de sleutel en je prijsje ophalen.

Allemaal van harte gefeliciteerd en iedereen bedankt voor het mooie winterseizoen.

Wij hopen voor het nieuwe winterseizoen weer gewoon achter de inschrijftafel te kunnen plaatsnemen en u te kunnen begroeten!!!!

Wij bedanken onze sponsors:

KUUK
Van der MEIJ
Wibra
Vannu
VGT

Namens de gehele commissie: Henk Wanst, Gé Groen, Tom Groen, Nicky Schaap en Dirk Blom