Winterafsluiting dames competitie 2020-2021

Of het nu kwam door het aangekondigde mooie weer of door de ons beloofde paasverrassing, geen idee…. Maar er hadden zich een ongekend aantal dames ingeschreven voor de afsluiting van onze wintercompetitie, zodat er zelfs in flights van 4 gespeeld moest worden.

De beperkingen door de coronamaatregelen, zorgden er helaas voor dat we nog steeds niet van ons vernieuwde clubhuis konden genieten, zodat onze gebruikelijke lunch met feestelijke prijsuitreiking beperkt bleef tot een paastafel buiten met bakken violen voor de competitie winnaars.

• Winter 2019-2010: Annelies Nieuwveld (lage ha) en Nel Wessels (hoge ha)
  • Zomer 2020: 18 holes Marie José Bovenlander (lage ha) en Inge Klaassen (hoge ha)
  • Zomer 2020 : 9 holes Margreet Vorst (lage ha) en Karin Florijn (hoge ha)
  • Winter 2020-2021: Marjolein de Jonge (lage ha) en Petra Visser (hoge ha)

De DAGWINNAARS winter 2020-2021 kregen allemaal een balletje en sommigen zelfs 2 of 3. Alle dames mochten een paasbrood mee naar huis nemen, zodat we toch allemaal in de prijzen vielen.

Natuurlijk hopen we allemaal, dat we bij de zomerafsluiting weer van ons geheel gerestylede clubhuis gebruik kunnen en met elkaar het glas kunnen heffen op de winnaars.

Corona volente.