Winterinloop 28 februari 2021

Helden uit het verleden!

Zon en een prima baan om te spelen. Wat een genot was het afgelopen zondag. En gek genoeg is er dan niet een superscore. Zitten we met ons hoofd in de wolken zeker…

Nog maar twee keer en is de winterinloop weer teneinde. Geeft mij ook wel een gelukkig gevoel. Teken dat de lente voor de deur staat!!
Eerste werd Pia van Weelden met 19 punten. Tweede werd Tom Groen, met 19 punten, en derde werd Hennie Hollebrand-Zwart ook met 19 punten.

Bij de receptie kunnen jullie a.s. zondag, 7 maart, de prijzen (1-ste 3 ballen; 2-de 2 ballen en derde 1 bal) afhalen.

Dus allemaal weer welkom op zondag 7 maart!!!

• Inschrijven: elke zaterdag voorafgaand aan de te spelen zondag vanaf 09.00 uur via e-golf
  • Kosten: 2 euro. Er hangt/staat een busje bij de receptie!
  • Starttijden: 10.00 tot 12.00 uur
  • Flightindeling: maak zoveel mogelijk zelf flights!!
  • Afmelden: Bij Henk Wanst (06-57419080) of Tom Groen (06-10573785) via WhatsApp
  • Prijzen: 1-ste 3 ballen, 2-de 2 ballen en derde 1 bal
  • Scorekaarten: invullen via e-golf (wedstrijden zijn NQ)
  • Klassement: er zal een klassement worden bijgehouden over de gehele winterinloop