Nog enkele plaatsen open voor Young Golfers Open zaterdag 14 september

Lyxor Millennial YG Open 2019

De 7e editie van het Young Golfers Open staat voor de deur. 14 september 2019 zal de Heemskerkse de hele dag in het teken staan van het meest bruisende golftoernooi van het jaar.

Met dit jaar een nieuwe hoofdsponsor te weten Lyxor Asset Management, zijn de voorbereidingen weer in volle gang. Voor de leden van de HGC is deze hoofdsponsor zeker geen onbekende. Door toedoen van directeur Lyxor Nederland Robin Kooijman is ook het Young Golfers Open toegevoegd aan de sponsor activiteiten. Klik hier voor meer informatie over Lyxor Asset Management.

Na 6 succesvolle en volgeboekte jaren staat dit golfevenement inmiddels bekend als hét toernooi voor de Noord Hollandse Young Golfers. Vorig jaar gingen er maar liefst 108 Young Golfers de baan in.

Het succes komt volgens de organisatie door het speciale en gezellige karakter van deze dag waarmee een beetje met een golftraditie wordt gebroken. Het evenement richt zich namelijk op jonge golfers (die zich tussen de 20 en 40 jaar voelen) waarbij fun & prestatie samenkomen in een uniek toernooi. Een toernooi waar zowel beginnende als gevorderde golfers aan mee doen. Het toernooi is ook open voor spelers die niet lid zijn van de Heemskerkse Golfclub.

Het toernooi staat vooral in het teken van gezelligheid en wordt dan ook in teamverband gespeeld. Onderweg tref je een DJ in de baan, uitdagende challenges en diverse neary contests, zoals vanaf ons hoge terras. Uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen als team, maar ook individueel. Volg ons op facebook (Heemskerk YG Open) voor de laatste ontwikkelingen!

Bij het Young Golfers Open gaat niemand met lege handen de baan in, want bij ontvangst krijgt elke deelnemer een leuke goodiebag met lunch. En ter afsluiting van het toernooi gaat de gezelligheid nog even door met een borrel en gezamenlijk diner.

Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 14 september 2019 en begint om 12.00 uur. Er wordt gespeeld in teams van 3 personen en er wordt gestart in een all tee start.

Enthousiast geworden? Klik hier voor meer informatie en inschrijving!

Tot ziens op het Lyxor Millennial YG Open 2019!

Nog enkele plaatsen open voor Young Golfers Open zaterdag 14 september

/
Lyxor Millennial YG Open 2019 De 7e editie van het Young Golfers…

Eagle voor Cedric Klijn !

/
Het gebeurt niet zo vaak en is daarom zeker vermeldenswaardig!…

Schrijf nu snel in voor het Young Golfers Open!

/
Het 6e Young Golfers Open gaat op 15 september van start! Schrijf…

Martin de Jong - 42 jaar

/
Martin de Jong is 4 jaar lid van onze club en begon met…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.