Opening Golfseizoen: De Young Golfers hebben een feestje! Kom je ook?

Alle young golfers zijn welkom!

Opening golfseizoen 2017

Op 8 april vieren de young golfers een feestje! Opening van het golfseizoen 2017!

Wat hebben we te vieren? Nou… de young golfers cup gaat binnenkort weer van start en dit jaar vieren we ook het 5-jarig bestaan van het Young Golfers Open op 23 september. Reden genoeg voor een feestje toch? Oh ja, en ook gewoon omdat we het leuk vinden.

Wat?

Hapje, drankje, gezelligheid… Wij regelen dat er wat lekkers gegeten kan worden en de horeca staat klaar om een biertje te tappen. Uiteraard kan dj Benza niet ontbreken op ons feestje.

Wanneer?

8 april vanaf 17.00 uur

Waar?

Clubhuis Heemskerkse Golfclub

Kunnen we op jou rekenen?

Mail naar monique.jeijsman@live.nl om je op te geven zodat wij weten hoe groot ons feestje wordt.

Wij hebben er zin in!

Kun je niet komen? Dan hopen wij jullie in het nieuwe seizoen te verwelkomen bij de cup (eerste wedstrijd op 13 mei a.s.).

Zien we jou op 8 april?

Monique Jeijsman