Grand Café de 19e staat in juni beneden voor u klaar met een drankje of een maaltijd

Het goede nieuws is natuurlijk dat we vanaf zaterdag 5 juni weer een volledig functionerende horeca mogen hebben. Dit betekent o.a. dat het terras tot 22.00 uur geopend mag zijn en dat er ook in de avonduren weer alcohol mag worden geschonken. Ook is het vanaf 5 juni weer toegestaan met 4 personen aan een tafel te zitten.

Omdat de maand juni de overgangsmaand is tussen Grand Café de 19e en Mr. T’s bistro/bar, blijven we iedereen nog graag beneden op het terras bedienen. Dit heeft o.a. te maken met inventaris en voorraden die moeten worden verhuisd, het plaatsen van nieuwe apparatuur, kassasystemen en ga zo maar door. Ook zullen we de laatste twee weken van juni gebruiken om het nieuwe personeel zich vertrouwd te laten maken met het bestaande keukeninventaris en kunnen alle nieuwe voorraden worden ingeruimd.

Kortom, alle benodigdheden om het vernieuwde restaurant per 1 juli feestelijk te kunnen openen. Het restaurant zal in juni daarom nog gesloten blijven.

Wij hopen op een prachtige juni maand met mooi weer, waarbij u nog heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje op ons beneden terras.

Corona versoepelingen

Hieronder vindt u de belangrijkste Corona versoepelingen die voor ons relevant zijn:

• Het restaurant/clubhuis mag van 06.00 tot 22.00 uur geopend zijn. In deze uren mag alcohol worden verkocht.
  • Er mogen maximaal 50 leden/gasten op het terras zijn (exclusief personeel).
  • Vaste zitplaatsen en een gezondheidscheck zijn verplicht
  • Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten en zij moeten 1,5 meter afstand houden. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden
  • De kleedkamers en douches zijn per 5 juni ook weer open

Graag tot ziens!