Groot onderhoud Par 3 & 18 holes banen

Vanaf maandag 26 april start het groot onderhoud van onze Par 3 & 18 holes baan. Dit betekent dat we gaan vertidrainen, bezanden inclusief slepen zand, en doorzaaien van de fairway van de Par 3 en 18 holes baan, semi-rough, carry en driving range. Hierdoor zullen alle golfers hinder ondervinden op de baan.

Wat houdt dit concreet in?

 • De baan is tijdelijk non-qualifying, totdat de baan weer in de juiste staat verkeerd. Dit is niet direct na het groot onderhoud, maar zodra het zand voldoende is ingedaald. Deze keuring wordt door onze Handicap & Regelcommissie gedaan.
 • Tijdens het groot onderhoud is er steeds 1 hole gesloten. Dit wordt op de afslagplaats gecommuniceerd, dus houd hier rekening mee.
 • Er ligt extra zand op de baan.
 • Greenfee prijzen zijn aangepast naar de winter (NQ) tarieven.

Vandaag (maandag 26 april) start het onderhoud op de Par 3. Na Koningsdag vervolgen we het onderhoud op de 18 holes baan. Op maandag 3 mei zal de Driving Range tijdelijk gesloten zijn i.v.m. het groot onderhoud.

Dank voor uw begrip en medewerking.

De baancommissie, hareco en management

1 antwoord
 1. G.W. (Gert) van Duin
  G.W. (Gert) van Duin zegt:

  Dank voor de juiste communicatie.
  Wellicht een goed idee om eens een “wals” aan te schaffen? (als dit nog niet is gebeurd) zodat de greens periodiek en met name na het prikken egaler kunnen worden gemaakt [?]. Momenteel zijn de greens dramatisch (mede door droogte zo vernam ik).
  Mooie egale greens verhogen aanzienlijk het plezier en resultaat van het kort spel.
  Kijk maar wat jullie hiermee kunnen… 🙂

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.