Mondkapjes verplicht

Verplichting mondkapjes

Vanaf morgen, 1 december, is het landelijk verplicht om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Dit geldt dus ook voor ons club- en het driving range gebouw. Houdt hier dus rekening mee voordat je het clubgebouw binnen stapt. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Bij voorbaat dank voor het naleven van deze plicht.

Management Heemskerkse Golfclub

1. koot1
    koot1 zegt:

Ik heb begrepen dat kantoren en clubgebouwen niet beschouwd worden als publieke binnenruimte? Waarom geldt dit dan wel voor ons clubgebouw

Beantwoorden
    • Sil Kunst
      Sil Kunst zegt:

Zowel vanuit de overheid als de NGF is de informatie gedeeld dat alle clubgebouwen, dus ook van golfverenigingen, een mondkapjesplicht hebben. Bij de Heemskerkse volgen wij deze verplichting.

Beantwoorden