Nieuwe Corona maatregelen per donderdag 5 november

Beste golfers,

We zijn blij u nog steeds te mogen verwelkomen op onze golfbanen! Er zijn echter wel wat extra regels bijgekomen, waar we met zijn allen rekening mee moeten houden. Zo is het vanaf morgen, donderdag 5 november, alleen nog toegestaan om een flight van maximaal 2 personen in te plannen. Dit geldt ook voor alle gereserveerde starttijden. Hieronder ziet u hoe we dit de komende 2 weken gaan organiseren.

• Het maximum per flight is 2 personen
  • De starttijden zijn aangepast van 10 naar 6 minuten per flight. Hier hebben we nog geen ervaring mee, dus het kan nog aangepast worden.
  • Reserveren van 9 holes is mogelijk, 18 holes niet. We starten vanaf hole 1 of hole 10. Kijk voordat u de baan op gaat dus goed op welke hole u bent ingepland. Het is dus niet meer alleen starten vanaf hole 10.
  • Bestaande boekingen met meer dan 2 personen worden opgesplitst. Indien u er al een reservering in had staan, kijk dan goed op welke tijd en hole u bent ingedeeld. Het kan dus zijn dat uw gereserveerde tijd is veranderd.
  • Als er ruimte is, kunt u doorlopen op de volgende 9 holes. Het is niet toegestaan om uw 9 holes door te spelen zonder overleg met de receptie.
  • Het is absoluut niet toegestaan om met meer dan 2 personen samen te komen op het gehele golfterrein.
  • Gasten kunnen voorlopig geen starttijden reserveren.
  • Deze extra regels gelden voor zowel de 18 holes baan als de Par 3.
  • Groepslessen met maximaal 2 personen en de pro.
  • Clubwedstrijden zijn toegestaan, mits met 2 personen en maximaal 9 holes. Hierover zullen we op 5 november meer communiceren.

Het zijn uitzonderlijke tijden, dus we vragen aan u allen om begrip op te brengen voor deze extra regels. De situatie is voor ons ook nieuw en om iedereen te kunnen laten golfen, starten we nu alleen met 9 holes ronden en starttijden om de 6 minuten. Als blijkt dat we hier een iets andere invulling aan moeten geven, stellen we u weer op de hoogte.

Tot slot. Geef elkaar de ruimte, respecteer elkaar, handhaaf de Corona maatregelen en laten we met zijn allen zorgen dat we een fijne, positieve sfeer houden.

Alvast bedankt!

Namen het management en het bestuur