Open Dag: zaterdag 24 april

Helaas is de inschrijving vanwege het maximale aantal van 16 personen gesloten. Op zaterdag 29 mei is er weer een nieuwe Open Dag bij de Heemskerkse Golfclub

Bedankt voor uw interesse in onze Open Dag van 24 april. Een goed initiatief! Onze Open Dag is namelijk de perfecte manier om kennis te maken met zowel de golfsport als de Heemskerkse Golfclub.

Wat kunt u verwachten tijdens onze Open Dag?

• We vertellen u alles over onze club, de activiteiten, en onze prachtige 18 holes & Par 3 banen
  • We vertellen u over golfles en onze unieke Heemskerkse Golfschool
  • We geven u een rondleiding onder het genot van een kopje koffie
  • Onze Head Professional Rogier Kootker neemt u mee naar onze oefenfaciliteiten om zowel het korte als lange spel te oefenen
  • U ontvangt een speciale Open Dag aanbieding

Vanwege de Corona maatregelen en daarmee beperkte groepsgrootte hebben we een maximale capaciteit van 16 deelnemers. We verdelen alle deelnemers in 4 groepen van vier. Hiermee gaan we afwisselend clinics, de presentatie en een rondleiding met koffie volgen.

Datum: zaterdag 24 april
Tijdstip: tussen 10.00 en 12.00 uur
Locatie: De Heemskerkse Golfclub
Adres: Communicatieweg 18, 1967 PR Heemskerk

Omdat we een beperkt aantal plaatsen hebben, verzoeken we u zich zo spoedig mogelijk op te geven voor de Open Dag. U kunt zich opgeven via de onderstaande link.

Ps. Ook voor de jeugd t/m 21 jaar is er op 24 april een Open Dag. Dit is tussen 13.00 en 14.00 uur. Aanmelden gaat via hetzelfde formulier. Zorg daarom dat u de juiste Open Dag selecteert.

Graag tot dan!

De Heemskerkse Golfclub