Start inlooplessen Heemskerkse Golfclub vanaf 7 april

Na het succes van de inlooptrainingen in het najaar start de Heemskerkse Golfschool binnenkort weer met een nieuwe serie! Vanaf woensdag 7 april 2021 starten wij weer met onze inlooplessen. Met 10 inlooptrainingen van 30 minuten in groepjes van maximaal 4 personen voor maar € 99,-.

Iedereen kan aan maximaal 10 lessen van 30 minuten meedoen. In groepjes van maximaal 4 personen. Soms ben je alleen, soms zijn we met z’n vieren. De lessen worden op alle dagen van de week gegeven door de PGA Holland Golfprofessionals van de Heemskerkse Golfschool. De technische lessen duren 30 minuten. De baanlessen duren 60 minuten. Je kunt dus ook ervoor kiezen om 5 baanlessen van 60 minuten te volgen. Of 4 technische lessen van 30 minuten en 3 baanlessen van 60 minuten et cetera.

Op de website heemskerksegolfschool.proagenda.com kun je het schema zien hoe deze nu is ingepland (op basis van 20 deelnemers). Log in op de website en druk op ‘Group’. Hier staan alle ingeboekte lessen tot nu toe. Wanneer we meer deelnemers hebben, worden er meer lessen ingepland.

Let op! Je kunt maximaal 2 lessen van te voren inplannen. Dit doen we om iedereen voldoende kansen te geven om zich in te schrijven.

Klik op de onderstaande button om je aan te melden voor de inlooplessen. We nemen na aanmelding contact met je op.

Na aanmelding en betaling krijg je een lessenkaart aan je account gekoppeld en kun je de lessen gaan inboeken.
We gaan starten op woensdag 7 april 2021 en de lessen gaan door tot en met zondag 6 juni 2021 (9 weken).

Graag tot snel!

Met sportieve groet,
Rogier Kootker
Head-Professional Heemskerkse Golfschool

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.