Nieuws over de Certificaten

Onlangs lieten wij u nog weten dat de grens voor de inkoop van certificaten voor € 500 in zicht was.

De Stichting Exploitatie Golfbaan IJmond-Noord deelt u thans mede dat de grens van 20 aangekochte certificaten is bereikt, dit betekent dat de Stichting voor de certificaten aangeboden na 1 september 2016 bereid is er nog € 300 te betalen.

Zolang de ‘goedkope’ voorraad strekt zal de Stichting aan nieuwe leden het certificaat ook weer voor € 300 ter beschikking stellen.

De huidige inkoopprijs blijft gehandhaafd totdat er totaal ten hoogste 50 certificaten bij de Stichting berusten, hiernaar zal nog maar € 100 voor een certificaat door de Stichting worden betaald.

Met vriendelijke groet,

Harmen Martijnse, secretaris

h.martijnse@wxs.nl

1 antwoord
  1. F.Nijman (NIJM3)
    F.Nijman (NIJM3) zegt:

Ondergetekende vraagt zich af of dit volgens de statuten kan. Is het niet normaal, dat de markt de prijs bepaald?!!! De Stichting heeft,ten tijde van “dure”certificaten ook niet ingegrepen.
    Iemand,die destijds veel betaald heeft is al de pineut en wordt nu voor 200 Euro door de Stichting benadeeld. Het is ZIELIG!!! Aan leden vraagt U alle medewerking om het verenigingsleven te
    steunen, doch aan de andere kant laat U ze vallen als een baksteen!

Beantwoorden