Terrassen weer open vanaf woensdag 19 mei

Goed nieuws! Vanaf morgen, woensdag 19 mei gaan ook op onze club de terrassen weer open.

De 19e zorgt ervoor dat alle leden en gasten weer op een gezellig terras voor het clubgebouw kunnen plaatsnemen. In geval van slecht weer kan iedereen dan lekker uit de wind en droog onder de overkapping zitten. Ook vervalt hierdoor de reservering- en inschrijfplicht.

Voorlopig zal er een lunch- en borrelkaart beschikbaar zijn waar iedereen van kan genieten.

Uiteraard zijn er ook deze periode weer een aantal corona maatregelen van kracht, waar we ons allemaal aan moeten committeren. Hieronder de belangrijkste regels:

• Aan een tafel zitten maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar.
  • De terrasbezoekers blijven zoveel mogelijk zitten. Verplaatsen gebeurt niet onnodig.
  • Er wordt zoveel mogelijk contactloos betaald.
  • De basisregels blijven gelden, zoals 1.5 meter afstand en het dragen van een mondkapje binnen het clubgebouw.

Graag tot ziens op ons terras!

Nu maar hopen op een lekker zonnetje en iets warmere omstandigheden.
En natuurlijk dat we ook snel gebruik kunnen maken van ons restaurant.

De Heemskerkse Golfclub & Grandcafé de 19e.