Update jeugdlessen Heemskerkse Golfclub

Beste leden,

Vanaf 2006 ben ik, met veel plezier, werkzaam als golfprofessional op de Heemskerkse Golfclub.

Om wat meer ruimte in mijn agenda te krijgen voor gezin en familie, heb ik besloten om in 2021 niet alle zondagen meer aanwezig te zijn. Dat betekent dat het geven van jeugdtrainingen hiermee in het gedrang komt. Naar mijn mening is continuïteit voor jeugd erg belangrijk en die kan ik dan niet garanderen.

In overleg met de Golfschool en Golfclub is besloten om Roy Kullick (oud stagiair op de Heemskerkse) te vragen om dit jaar de jeugdlessen over te nemen. Samen met het geven van clinics zijn dit de enige werkzaamheden die Roy, een PGA-C professional, op de Heemskerkse gaat verzorgen. Hij gaat verder geen privé trainingen geven.

Om de overgang voor de jeugdspelers makkelijk te laten verlopen zal ik samen met Roy, tot aan de zomervakantie, de trainingen verzorgen. Vanaf eind augustus zal Roy alle jeugdlessen op zich nemen maar zal ik zeker op een aantal zondagen op de club te vinden zijn. En ik blijf natuurlijk nauw betrokken bij alle jeugdactiviteiten.

Op zondag 21 maart start de jeugd om 12.00 uur met een wedstrijd op het strand van Wijk aan Zee (opgang Vliegerpad). Iedereen is van harte welkom om naar de verrichtingen van onze jeugd te komen kijken. En het wordt mooi weer, dus des te meer reden om even langs te komen!

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaand of over jeugdlessen en/of het jeugdprogramma van dit jaar sta ik u graag te woord.

Bob ter Punt
Golfprofessional Heemskerkse Golfclub