Werkzaamheden in de baan en toegankelijkheid gastspelers vanaf 13 september

Beste leden en gasten,

Deze week (vanaf woensdag 8 september) zijn we gestart met de werkzaamheden t.b.v. de verbeteringen van de 18 holes baan. De komende weken zullen we in de baan aan het werk zijn om het volgende werk te doen:

• Renovatie afslagplaatsen hole 1, 2, 3, 5, 6 en 10
  • Aanpak specifieke natte plekken op hole 9, 11 en 7
  • Extra bezanden van de fairways

Door deze werkzaamheden zijn vanaf deze week 1 of meerdere holes niet of korter te bespelen. Ook heeft het bezanden van de fairways vanaf 20 september het gevolg dat de baan er een tijdje minder goed bij ligt en heeft de renovatie van de afslagplaatsen tot gevolg dat er tijdelijk van kunstgras afslagmatten gespeeld moet worden.

Uiteraard doen we dit om vanaf oktober een nog betere golfbeleving te kunnen aanbieden.

Vanwege de hierboven geschetste staat van onze 18 holes baan zijn we genoodzaakt om vanaf 13 september t/m 4 oktober geen gastspelers en introducees te ontvangen. We kunnen in deze periode helaas niet de gewenste golf ervaring bieden.

Het bovenstaande geldt niet voor de Par 3 baan. Deze is vrij toegankelijk en bespeelbaar voor leden en gasten.

Bij voorbaat dank voor uw begrip en graag tot snel!

Namens de baancommissie en het management.