logo Restaurand Grand cafe de 19e

Wintertijden in Restaurant Grand Café de 19e

Helaas komen de donkere dagen langzaam aan in zicht. Daarom een kort bericht over de openingstijden voor het winter seizoen 2017-2018.

In de periode van 16 tot en met 28 oktober 2017 gaan wij beginnen met het voeren van een kleinere dinerkaart, dit om verspilling van eten te voorkomen. Mocht u in deze periode willen dineren na het golfen, raden wij u aan om van te voren te informeren welke gerechten er die dagen worden geserveerd. Op zondag 29 oktober 2017 zal de laatste Weco wedstrijd van het seizoen plaats vinden, dit is tevens de laatste dag dat er kan worden gedineerd in het clubhuis. Reserveren voor deze dag is gewenst.

Vanaf 30 oktober 2017 zal het clubhuis weer sluiten om 18.00 uur, echter op reservering van 8 personen of meer blijven wij uiteraard geopend voor u.

Met vriendelijke groet,

Hayo van Deudekom