Zomer tee posities 18 holes baan

Op vrijdag 19 maart worden de zomer tee posities weer door de greenkeepers op de afslagplaatsen neergezet. Op die dag is de 18 holes baan tijdelijk non qualifying.

Tegelijkertijd worden de bijbehorende baan handicaptabellen in het clubhuis en de starthuisjes op hole 1 en hole 10 opgehangen. Ook wordt het E-golf4U systeem aangepast.

Er zijn nog enkele bijzonderheden vermeldenswaard:

  • De achterste tee posities hebben nu witte teemarkers i.p.v. zwart.
    Dit zal t.z.t. ook worden aangepast op scorekaarten, holeborden en in het baanboekje zodra daar nieuwe exemplaren voor aangemaakt worden.
  • De gerenoveerde witte afslagplaats (voorheen zwart) van hole 1 en de blauwe van hole 3 moeten nog worden ingezaaid en daarom wordt er een kunststof afslagmat neergelegd. Omdat dat binnen 10 meter van de afstandstegel is blijft het mogelijk om ondanks die kunststof matten qualifying te spelen.
  • De huidige tijdelijke plaatselijke “winter” regels blijven nog wat langer van kracht. Denk daarbij aan “plaatsen” en “bal opnemen en schoonmaken”. Zodra de baanomstandigheden verder verbeteren na de natte winter, zullen die aangepast worden. Hierover zal apart een bericht worden gedeeld.
  • De baan handicaptabellen voor de zomer tee posities zijn ook aangepast aan het Wereld Handicap Systeem. Controleer voor de zekerheid het aantal handicap slagen dus als u na vrijdag de 19e de baan in gaat.

De Hareco wenst u een mooi zomers golfseizoen!
Peter Pelt, Hareco 18 maart 2021

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.