Open Noord-Hollands Golfkampioenschap 2016

Wie wordt de nieuwe Golfkampioen van Noord- Holland?

Zesde Open Noord- Hollands Golfkampioenschap bij de Heemskerkse Golfclub 28 augustus 2016

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Op zondag 28 augustus 2016 organiseert de Heemskerkse Golfclub op haar 18 holes Championship Course het zesde Open Noord-Hollands Golfkampioenschap. Dit is een kampioenschap voor golfers met een actieve handicap, die woonachtig zijn in Noord-Holland of lid zijn van een Noord-Hollandse golfclub.

Op zondagochtend vindt de Stablefordwedstrijd (gele en rode tees) plaats voor golfers met een actieve handicap van 18.5 – 36. Op zondagmiddag de Strokeplaywedstrijd (zwarte en blauwe tees), voor golfers met een actieve handicap tot max.18.4.

De kampioenen van Noord-Holland zijn de dame of heer met de meeste stablefordpunten en de dame én heer met de laagste bruto-score in de Strokeplaywedstrijd. Daarnaast zijn er natuurlijk meer prijzen en zijn er in de Strokeplaywedstrijd ook nog prijzen in het netto klassement.

Voor degenen, die op één van de Par 3-holes een hole-in-one slaan, wordt een mooie prijs beschikbaar gesteld. En mocht dat niet lukken, dan is er op alle par 3 holes altijd nog kans op en prijs voor de neary. Dit geldt voor de beide handicapcategorieën.

Programma Stablefordwedstrijd:

vanaf 7.00 uur: ontvangst deelnemers
vanaf 8.00 uur: start hole 1 en hole 10
ca. 15.45 uur: prijsuitreiking van o.a. kampioen Noord-Holland in de Stablefordwedstrijd.

Programma Strokeplaywedstrijd:

vanaf 11.00 uur: ontvangst deelnemers
vanaf 12.30 uur: start hole 1 en hole 10
ca. 19.45 uur: prijsuitreiking van o.a. Strokeplaykampioenen Noord-Holland heren en dames.

Na afloop van beide wedstrijden kunnen de deelnemers natuurlijk nog genieten van een welverdiend hapje en een drankje.

Deelname aan het Jager Auto Noord-Hollands Open Golfkampioenschap kan door inschrijving via deze site. Het inschrijfgeld voor niet-leden van de Heemskerkse Golfclub is  50,- (HGC-leden € 25,-).

Dit is o.a. inclusief ontvangst met koffie en een lunchpakket.

De inschrijving start donderdag 15 juni en sluit op zaterdag 13 augustus om 12.00 uur.

Zowel het Stablefordkampioenschap als het Strokeplaykampioenschap kent een maximaal aantal deelnemers van 60. Bij overschrijding van dit aantal hebben spelers met de laagste handicap voorrang.

Noot: In beide wedstrijden wordt een verhouding van 2/3 spelers van buiten t.o.v. 1/3 leden van de HGC nagestreefd.

Aangezien uitgegaan wordt van 60 deelnemers per wedstrijd,betekent dit: 40 niet-leden en 20 leden per wedstrijd. Spelers van buiten hebben dus een streepje voor!

Let op: uw inschrijving is pas definitief als u zich hebt ingeschreven en het inschrijfgeld hebt overgemaakt!

Rekening: NL86RABO0119787784 t.n.v. Heemskerkse Golfclub inz. weco onder vermelding van: NH Open en naam deelnemer

• Het Open Noord-Hollands Golfkampioenschap wordt georganiseerd voor golfers met een actieve handicap,die woonachtig zijn in Noord-Holland of lid zijn van een Noord-Hollandse golfclub.

• Zowel het Stableford kampioenschap als het Strokeplay kampioenschap kent een maximaal aantal deelnemers van 60, verdeeld over 40 bezoekende spelers en 20 leden van HGC. Bij overschrijding van dit aantal hebben spelers met de laagste handicap voorrang.
  • De door u opgegeven exact handicap op het moment van inschrijven, wordt gehanteerd bij de indeling van de wedstrijden.
  • Indien het maximaal aantal is bereikt, dan sluit de inschrijving en komt u op de reservelijst. Bij overinschrijving kan de inschrijflijst eerder dan zaterdag 14 augustus worden gesloten.
  • Uw inschrijving is pas definitief als u de deelnemerskosten heeft overgemaakt op de rekening van de Heemskerkse Golfclub (zie inschrijving) en u van de Heemskerkse Golfclub een bevestiging heeft ontvangen.
  • Beide wedstrijden zijn qualifying wedstrijden als de baan in qualifying conditie is en worden gespeeld volgens de “Rules of Golf” zoals vastgesteld door de Royal and Ancient Golfclub of St. Andrews en de Local Rules, zoals van kracht op de baan van de Heemskerkse Golfclub.
  • Handicarts zijn niet toegestaan.
  • Electronische afstandsmeters die alleen de afstand aangeven zijn toegestaan voor beide wedstrijdvormen.
  • De Heemskerkse Golfclub behoudt zich het recht voor tot het annuleren van het Open Noord-Hollands Golfkampioenschap. Eventueel betaalde deelnemerskosten worden dan gerestitueerd.
  • Aanmelden en betaling dient minimaal 8 dagen voor aanvang van het kampioenschap te zijn overgemaakt op het aangegeven rekeningnummer.
  • De definitieve startlijst wordt circa 1 week van tevoren op de website bekend gemaakt. Tevens zal de startlijst op deze website en op het mededelingenbord in het clubhuis worden gepubliceerd.
  • De wedstrijdleiding zal zoveel mogelijk rekening houden met uw eventuele voorkeuren en/of opmerkingen. De wedstrijdleiding is verantwoordelijk voor de indeling en behoudt zich in voorkomende gevallen wel het recht voor om, in verband met een evenwichtige indeling, van deze voorkeuren af te wijken.
  • De wedstrijd gaat onder alle (weers)omstandigheden door, behalve bij sluiting van de baan. Mocht u na inschrijving alsnog verhinderd zijn om te komen, geef dat dan zo spoedig mogelijk door aan de wedstrijdleiding (weco@heemskerksegolfclub.nl). Het inschrijvingsbedrag kan vanwege aangegane verplichtingen bij afmelding na donderdag 9 juli helaas niet meer worden gerestitueerd.
  • Bij een no‐show wordt het deelnemersgeld niet gerestitueerd.