Informatie voor sponsors

Sponsorpakketten PAR 3 Open 2020 Heemskerkse Golfclub

Om deze wedstrijd te kunnen organiseren en zodoende ook een substantiële bijdrage te kunnen leveren aan dit fantastische evenement,  zijn wij op zoek naar sponsoren.
Vóór en tijdens het toernooi wordt veel aandacht aan sponsor reclames en promoties geschonken. Naast vele opties, wel of niet aangepast op uw specifieke wensen,  worden de namen en logos van alle sponsors vermeld op onze website met desgewenst een link naar uw eigen website.
Hieronder ziet u een overzicht  van de sponsorpakketten  voor de verschillende mogelijkheden, waarbij uiteraard in overleg met u, voor één of meerdere mogelijkheden kan worden gekozen.

Wij zouden het fantastisch vinden als u of uw bedrijf dit landelijke golftoernooi,  financieel wilt/kunt ondersteunen. U kunt hierover geheel vrijblijvend contact opnemen met onze manager sponsoring, Rob Tolhuijsen, mobiel bereikbaar onder nummer 06-53405789 of via mail, businessclub@heemskerksegolfclub.nl

SPONSORMOGELIJKHEDEN

1)   €  100,-  LOGO EN VERMELDING ALS ONDERSTEUNEND SPONSOR

• Logo op toernooi website met link naar eigen site.
  • Display/banner/ product  plaatsing in/rond clubhuis op de toernooidag.
  • Evt. verzorgen artikel en info in onze goodiebag

2)  €  150,-  LOGO EN VERMELDING ALS SPONSOR

• Conform mogelijkheid 1.
  • Logo op poster/flyer wordt verstuurd naar alle golfclubs in onze Hospitality Chain in Nederland.
  • Display/banner/product  plaatsing in/rond clubhuis op de toernooidag.
  • Logo op digital Leaderbord en zelf aan te leveren bannervlag bij clubhuis.

3)   € 200,-  (-GEDEELTELIJK- CONTANT OF IN FYSIEKE PRIJZEN)  HOLE SPONSORING VOOR, NEARY OF HOLE IN ONE

• Conform de mogelijkheden 1 en 2.
  • Logo op poster met hoofdsponsor en verstuurd naar alle golfclubs in onze Hospitality Chain in Nederland.
  • Ter beschikking stellen “Hole prijs” (neary, hole in one).
  • Exclusiviteit banner met logo te plaatsen op de desbetreffende hole.

4)   € 500,-  LOGO, VERMELDING ALS SPONSOR EN GRATIS DEELNAME VAN TWEE SPELERS.

• Conform de mogelijkheden als 1 en 2.
  • Logo op poster met hoofdsponsor en verstuurd naar alle golfclubs in onze Hospitality Chain.
  • Uitnodiging voor gratis deelname (2 personen)  aan het toernooi of bij niet vereiste handicap aan een dag van de Bedrijvencompetitie
  • Twee gratis greenfee kaarten voor de 18 holes baan van de Heemskerkse Golfclub.

5)  € 1.000,-  LOGO VERMELDING ALS HOOFDSPONSOR EN GRATIS DEELNAME VAN VIER SPELERS

• Conform de mogelijkheden 1 en 2.
  • Logo op poster met hoofdsponsor en verstuurd naar alle golfclubs in onze hospitality chain in Nederland.
  • Uitnodiging voor gratis deelname (4 personen) aan het toernooi of bij niet vereiste handicap aan een dag van de Bedrijvencompetitie
  • Vier gratis greenfee kaarten voor de 18 holes baan van de  Heemskerkse Golfclub.

Bovengenoemde bedragen zijn richtlijnbedragen en uiteraard is elk bedrag en/of vorm van sponsoring, ook in natura, welkom en bespreekbaar.

Wij zijn graag bereid u middels  een persoonlijk onderhoud nader te informeren over uw eventuele andere wensen en verdere mogelijkheden.