Inschrijving PAR-3 Open kampioenschappen staat nog open tot:

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Op zaterdag 6 mei a.s organiseert de Heemskerkse Golfclub de Open PAR-3 Kampioenschappen.

• In tegenstelling tot het vorig jaar zullen wij in de morgen starten met een combinatie wedstrijd over 18 holes voor de Hcp’ers 10.1-54 onderverdeeld in Hcp 10.1-19.9, Hcp 20-35.9 en Hcp 36-54. maximaal aantal deelnemers 36. Voor elke handicap groep zijn er prijzen voor de winnaars.

In de middag wordt een wedstrijd over 18 holes georganiseerd voor de laagste handicappers 0-10. Maximaal aantal deelnemers 18.

Het Par3 open golfkampioenschap is het meest toegankelijke opengolf toernooi van de regio. Een sportief toernooi voor alle golfers met een handicap tussen 0 en 54. Je speelt met golfers uit de regio binnen jouw handicapcategorie op je eigen niveau. Het verschil in afstanden en ondulatie in de baan maakt de Par3 voor elk handicap niveau een uitdaging. Dus de Par3 daagt je in al haar facetten uit.

Inschrijven kan tot en met  3 mei via onderstaande knop. ( leden van de Heemskerkse kunnen inschrijven via E-Golf4U) Schijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt.