10 ronden boekje 18 holes baan

10-Rondenboekje voor 9 holes championship baan voor slechts  € 250,-
De Heemskerkse Golfclub biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk tarief een boekje met 10 rondekaarten van 9 holes op de 18 holes championship baan aan te schaffen.

Dit boekje met 10 rondekaarten is strikt persoonlijk.
U dient minimaal in het bezit te zijn van het GVB, indien u de 10 rondekaart wilt gebruiken.
Indien u 18 holes wilt golfen, dan kan dit tegen inlevering van 2 rondekaarten.
Per persoon kan eenmalig het 10-Rondenboekje aangeschaft worden.
De Heemskerkse Golfclub heeft slechts een beperkt aantal boekjes met 10 rondekaarten in de verkoop.
Bij aanschaf of bij eerste ingebruikname van het 10-Rondenboekje dient u uw GVB- of handicapkaart te tonen en een geldig legitimatiebewijs waarvan een kopie wordt gemaakt.
Indien u buiten de openingsuren van de receptie van de golfclub wilt spelen, dient u dit een dag van tevoren aan de receptie aan te geven. Tevens dient u zich op de dag zelf in te schrijven in het boek met starttijden dat ligt in de hal bij de kleedkamers.
Voor meer informatie over het 10-Rondenboekje kunt u ook altijd even contact opnemen met één van onze receptiemedewerkers. Tel. 0251-250088, keuze 1.

Bij inlevering van elke ´even´ rondekaart ontvangt u van ons gratis een kopje koffie of thee in Restaurant Grandcafé De 19e.

Tip! Ook leuk om cadeau te geven